Reper uplovio u strasnu vezu sa učesnicom "Parova": ĐEKSON SMUVAO ANAMARIJU!

Autor:

Zadruga

28.08.2018

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni zadrugar i reper Nemanja Đerić Đekson osvojio je ni manje ni više nego učesnicu konkurentskog rijalitija "Parovi" Anamariju Džambazov.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Đekson rešio da uplovi u novu vezu

Nakon što je definitivno stavio tačku na svoju vezu sa pevačicom Andrijanom Radonjić, reper je, po svemu sudeći, bacio oko na atraktivnu Hrvaticu. Kako izvor za Rijaliti ekskluzivno otkriva, par se ne razdvaja već neko vreme, a Đerić na sve načine pokušava da joj stavi do znanja da sa njom želi ozbiljnu vezu.

- Đekson i Anamarija počeli su da se čuju preko društvenih mreža nakon što su se jednom prilikom sasvim slučajno sreli u noćnom provodu i tada razmenili brojeve telefona. Đerić je poznat po tome što voli atraktivne devojke, a Džambazovljeva mu se dopala na prvi pogled. Oduševilo ga je to što je parti manijak, a u isto vreme i devojka koja misli na svoju karijeru i gleda da u svom poslu napreduje što je više moguće. Dan nakon što su razmenili brojeve počeli su aktivno da se dopisuju, a Hrvatica je počela da ga ispituje o bivšim partnerkama. Htela je da se uveri da on sigurno neće da obnavlja vezu sa Radonjićevom kako bi odmah znala na čemu je sa njim. U startu mu je objasnila da ona ne želi da bude samo još jedna devojku u nizu koju će iskoristiti i šutnuti posle mesec dana. S obzirom na to da ona uveliko radi na svojoj pevačkoj karijeri i želi što pre svima da pokaže da je veliki talenat, Nemanja joj je predložio da u njegovom studiju može da snima sve što joj je potrebno. Satima su pričali o tome da on preuzme odgovornost koja se tiče produkcije njenih pesama - priča izvor i dodaje da je Đerić procvetao od kada je uplovio u romansu sa Anamarijom:

RepublikaFoto: instagram.com/dzambazovanamarija_fancy
Anamarija nije oprostila Đeksonu

- Đekson se bliskim prijateljima već pohvalio da mu je sa Hrvaticom toliko lepo da je jednom prilikom čak u šali rekao: "Uradiću neku ludost i zaprosiću je kad nam bude mesec dana veze, pa šta bude". Međutim, niko od njih ga nije shvatao ozbiljno s obzirom na to da baš i nije imao sreće u ljubavi u prethodnim vezama - završava naš sagovornik.

Jedva preživeli bivše partnere

Džambazovljeva se jedva oporavila posle raskida sa Tihomirom

Dok je boravila u rijalitiju "Parovi", Anamarija je bila u vezi sa Tihomirom Filipovićem, ali je njihova romansa brzo doživela krah. Oni su posle prekida veze nastavili da se prepucavaju u rijalitiju, a Tihomir je u više navrata bio toliko grub prema Džambazovljevoj da su svi osudili činjenicu da se kao pravi siledžija igra sa ženskim emocijama.

Sa druge strane, ni ona njemu nije ostala dužna, pa mu je uzvratila žestokim seksom koji je imala u kupatilu sa pobednikom šeste sezone rijalitija "Parovi" Nenadom Marinkovićem Gastozom.

Foto: printscreen/TVHappy
Tihomir Filipović

 

Đekson jedva pobegao od Mine

Nakon što je raskinuo sam Minom Vrbaški, Đerić je uplovio u vezu sa Andrijanom Radonjić, ali i uprkos tome bivša nije želela da ga ostavi na miru.

Naime, Mina je na sve načine pokušavala da obnovi svoju romansu sa Đerićem, a u više navrata mu pravila scene u noćnom provodu kako bi oterala devojke koje su mu prilazile.

Stalno je pokušavala da ga izblamira prozivajući ga pred drugima, a u javnosti je govorila kako joj se reper javlja i preko SMS poruka moli da mu se vrati.

Vrbaški je tek nedavno rešila da svoju prošlost ostavi iza sebe, a Đeriću konačno više ne pravi probleme.

U prilog našim saznanjima ide i činjenica da je Džambazovljeva na svom Instagram profilu nedavno objavila fotografije iz noćnog provoda na kojima se vidi kako sa reperom uživa na jednom popularnom prestoničkom splavu. Odmah se podigla velika prašina, a na fotkama se jasno vidi kako ju je Đerić obgrlio oko struka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djordje

29.08.2018 16:14

"Tesko" je bilo ali je uspeo. Bravo majstore!