LUNI PSIHIJATAR PREPISAO LEKOVE!

Autor: alo.rs

Zadruga

27.08.2018

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je potvrdila da uskoro ulazi u rijaliti "Zadruga 2", a potom sve iznenadila kada je rekla da pije lekove koje joj je prepisao psihijatar.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Tačno je da idem kod psihijatra, ali to je sasvim normalna stvar. Ovde kod nas kada to kažeš svi misle da si lud, ali zapravo bi trebalo da ide kod psihijatra svako ko ne može sam da se izbori sa problemima - ispričala je blogerka, a potom progovorila i o svom bivšem dečku Slobi Radanoviću.

- Nismo u kontaktu. Čućemo se samo ukoliko bude objavljena neka izjava koja nije tačna. I čuli smo se oko odlaska na suđenje - prisetila se Đoganijeva nedavnog poziva za sud povodom nasilja koje je izvršila nad svojim emotivnim izabranikom u rijalitiju pa dodala:

- Još nemam dečka jer sam, moram to da priznam, emotivno ranjena. Nisam spremna za bilo šta ozbiljno, ali opet se nadam novoj ljubavi - priznala je Luna u"Kontraviziji".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragan

28.08.2018 08:54

Devojka i jeste psihijatrijski slucaj...

Odgovori 25 1
Mita

28.08.2018 09:50

Luna pije lekove i ide na psihoterapiju. Kada dodje kuci nastupa majka Anabela sa svojom kontrapsihoterapijom i svojom pricom joj izbrise sve sto je cula kod psihijatra. A Luna je samo gleda i slusa kao hipnotisana.

Odgovori 17 1