Kija: VOLIM SLOBU IAKO MI JE SLOMIO SRCE!

Autor: Srbija danas

Zadruga

27.08.2018

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Zadruga 2" počinje uskoro i gledaoci je sa nestrpljenjem isčekuju, ali mnogi smatraju da prvu sezonu i priču o ljubavnom trouglu ni jedna sledeća priča ne može da nadmaši.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar i Sloba Radanović

U to ime, da se podsetimo jedne tužne scene u "Zadruzi 1"! Kada su gledaoci postavljali pitanja zadrugarima, jedan od njih upitao je Kiju zbog čega krije svoja osećanja prema Slobi, kao i to da i dalje pati za njim i da ga voli.

- Naravno da me boli što sam ga izgubila, to je moj najveći poraz. A to da ga volim, znam da to tako ispada, a onda neko drugi dođe i kaže kako se vidi da mene boli uvo za sve. Tako da sve je to u oku posmatrača. Ali, jako me boli, povređena sam, slomljeno mi je srce. Povredio me, kao prijatelja me izdao, povredio me kao čoveka, na svim poljima sam povređena. Povređena mi je i sujeta i emocije, i boleće me sigurno još mnogo dugo i to nikad neću zaboraviti niti oprostiti. A to da ga volim, to su neke druge stvari. Naravno da ga na neki način i dalje volim, kao čoveka, i tražim opravdanja za to što je uradio. Ko nije bio u braku ne zna kako je to - rekla je Kija, a zatim se umešao Miki.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Kija Kockar i Sloba Radanović

 - Patiš za brakom, a imaš novog dečka sa kojim lečiš rane. Ovde pričate da vam je brak bio s*anje, o čemu mi ovde pričamo? Ne može da ti bude srce slomljeno kad si rekla da ga ne voliš - umešao se opet Miki koji je vikao, i time mnoge šokirao.

- Ne patim za brakom nego zbog bola koji mi je naneo. Teško mi je zbog lepih stvari koje smo prošli i srce mi je slomljeno. Moje rane se nisu zacelile, mora još dosta vremena da prođe za to. Sve te ružne stvari poklapaju moju želju da budem sa njim i naravno da će mi zauvek ostati trauma u životu i poraz. Iskreno se nadam da će mi ovo biti jedini najveći poraz - odgovorila mu je Kija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Ruska

27.08.2018 16:29

Luna je lepo ime. Samo , kako sastaviti lik , rasturacice braka, pijane devojke. . neuroticne, agresivne itd ... sa tako lepim imenom? ? ? Sta reci Kristini a sta reci Mikiju kockaru? Coveku bez ikakvih osecanja !!! Roman bi Kristina mogla napisati, ne g-djica L . kao ljubavnica, kako je Milan predlagao. Pozdrav za Milana ♡ !

Odgovori 25 8
nora

27.08.2018 19:14

Dosta si se folirala. Koga ti volis, sram te bilo, ti to ne znas kako izgleda.

Odgovori 3 35
Dionis

28.08.2018 00:33

Ne balavi vše.Ti voliš samo sebe i novac, nije bitnoj iji j…kakavSloba, sesu tojšuplje jrič…Da sigikadavolela ne bi uskakal uitudjejkrvete. To I sad radiš , Smo budala može biti sa tobom….

Odgovori 3 33
Mita

28.08.2018 09:54

Prava ljubav zaborava nema.

Odgovori 23 0