Ljubavnica: KEBA ĆE ZAVRŠITI U ZATVORU KAD JA PROGOVORIM!

Autor:

Zadruga

27.08.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša ljubavnica pevača Dragana Kojića Kebe Ljiljana Jevremović, koja s njim ima vanbračnu ćerku Inu, dobila je ponudu da se nađe u najimpozantnijem imanju na ovim prostorima. Kako saznajemo, Jevremovićeva pregovara s produkcijom o ulasku u "Zadrugu 2", a njen motiv je da napokon javnosti razotkrije Dragana Kojića.

 

Naime, kako izvor blizak produkciji navodi, Jevremovićeva se već nekoliko puta sastala sa članovima tima kako bi pregovarala o uslovima svog ulaska.

 

Ljiljana: Imam mnogo razloga za osvetu, ali neću ići đonom, već ću se voditi samo istinom, pa neka pravda pobedi

 

- Pregovori su bili napeti jer se Ljiljana lomi da li da se u to upušta. Nije u pitanju strah od Kebe, već ne želi da joj se on sutra sveti preko deteta. Nije imala specijalne uslove, ali je suma koja joj je ponuđena za ulazak u rijaliti pozamašna - navodi izvor i dodaje:

 

- Ljiljana treba još jednom da se sastane sa produkcijom i tada da konačan odgovor o odluci da li će biti jedan od zadrugara ili ne. Svakako da bi njen ulazak podigao veliku medijsku prašinu jer Ljiljana tvrdi da ima mnogo informacija o Kebi, koje nikada nije obelodanila.

Kontaktirali smo sa Jevremovićevom, koja je potvrdila da ozbiljno razmišlja o ulasku u "Zadrugu 2".

- Nisam nikada pomišljala da ću se u životu okušati u nečemu kao što je rijaliti-program, ali iskreno imam mnogo razloga za to. Ako ja uđem u "Zadrugu", moja misija će biti da razotkrijem Dragana Kojića jer se predugo izvlačio pred licem pravde sa svojim zlodelima. Kada ja progovorim pred milionskim auditorijumom, verovatno će završiti u zatvoru - rekla je Ljiljana i nastavila:

- Imam mnogo razloga za osvetu, ali neću ići đonom, već ću se voditi samo istinom, pa neka pravda pobedi. Godinama sam pokušavala narodu da objasnim ko je Dragan Kojić Keba i kakav je čovek, ali sada sam rešena da tu priču završim. Ukoliko presečem i zaista uđem, to će biti moj cilj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading