LUNA SE OPERISALA?!Lekari joj savetovali da ne ulazi u "Zadrugu 2"!

Autor: pulso

Zadruga

26.08.2018

05:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je odlučila da uđe u "Zadrugu 2", a njena prijateljica je otkrila dosad nepoznate informacije javnosti o životu novopečene dizajnerke između dve sezone spomenutog rijalitija.

RepublikaFoto: youtube.com/Premijera Official
Luna Đogani

Naime, ona tvrdi kako je Luna navodno operisala cistu na jajniku u strogoj tajnosti.

- Luna je imala operaciju koja nije komplikovana, to je više rutinski zahvat, ali osećala je veliki pritisak. Njena doktorka kaže da su stres i velika tuga koju je bez prestanka osećala verovatno uzrok toga pošto je u "Zadrugu" ušla potpuno zdrava. Operacija je bila uspešna i Luna se za sada oseća dobro. Spremna je za novu sezonu rijalitija - istakla je Lunina prijateljica za Svet, dodajući da se Đoganijeva u Dubai navodno sklonila upravo zbog oporavka od ove operacije.

- Lekarka joj je rekla da ni slučajno ne ulazi u "Zadrugu" pošto je i više nego očigledno da njeno telo loše reaguje na takav stres. Luna je već potpisala ugovor i odlučna je u nameri da narodu pokaže da se kaje zbog svega što se desilo u protekloj sezoni. Ne shvata da devet meseci u rijalitiju mogu biti kobni po nju - završila je priču za spomenuti nedeljnik osoba koja se predstavila kao prijateljica Đoganijeve.

Luna još uvek nije potvrdila niti demantovala ove navode iako su na naslovnoj strani spomenutog lista izašli još u toku jučerašnjeg dana, dok je sve prethodne priče, za koje je istakla da su lažne, demantovala odmah po objavljivanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Slavisa

26.08.2018 09:55

Pogodila je bas ista bolest kao Kiju. Ne mogu da verujem sta izmisljate da bi se narod sazalio na nju. A ešerihija koli? Ešerihija se može preneti seksualnim putem. Svaki seksualni odnos sa Lunom je opasan.

Odgovori 26 7
Djordje

26.08.2018 10:00

Najčešće se dešava da se bakterije iz rektalne zone prenesu do mokraćne zone. To se češće dešava kod žena zbog blizine ove dve zone. Ali mora se napomenuti da ešerihija koli može pogoditi i muškarce. Ešerihiju koli je moguće dobiti i ukoliko ne perete vaše ruke redovno. Poznato je da je veliki broj bakterija upravo izazvan zbog prljavih ruku i iz tog razloga, nemojte da dozvolite da vas mrzi ili da nemate naviku da perete ruke kada god je to potrebno. Ešerihija se može preneti seksualnim putem.

Odgovori 25 6
ugo

26.08.2018 10:25

Cuj savetovali da neulazi!? Pa gde postena devojka da nadje muza? aaa! Ovde joj je idealno, potencijalni partneri nema gde da joj pobegnu!

Odgovori 27 6
Nickname

26.08.2018 14:49

Ulazi Luna sa nekoliko svojih ljudi! Ma, ulazice dok ne pobedi, kao Stanija!

Odgovori 16 4