ZORICA MARKOVIĆ NAJAVILA SUKOB SA MIRKOM GAVRIĆEM U "ZADRUZI 2 "!

Autor:

Zadruga

25.08.2018

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković ulazi i u "Zadrugu 2", a s obzirom da nema dlake na jeziku ne sumljamo da će napraviti pravi šou svojim učešćem!

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Zorica Marković

Još jedan siguran učesnik rijalitija je i Mirko Gavrić sa kojim Markovićeva ima neraščišćene račune, sigurno je će atmosfera biti uzavrela.

- Baš bih volela da uđe Mirko Gavrić. Jedva čekam da se zajedno nađemo u istom prostoru. Imamo mi mnogo tema, prijatelju! Da li će biti slatko kao sladoled i slano kao pita, ne znam, ali biće zanimljivo -kaže Zorica i najavljuje  sukobe sa Gavrićem, kog je optužila da ju je javno ogovarao u jednom uživo ukljućenju na Instagramu, i to sa najboljom drugaricom Anabelom Atijas, te je protiv njih rešila da presavije tabak.

Markovićeva kaže da neće tražiti dečka u rijalitiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??#mojtinaudi #mirkogavric #miraco #berlin

A post shared by Mirko Gavric (@miracoofficial) on May 14, 2018 at 4:10am PDT

- Kakav crni dečko, ja sam ozbiljna žena! Kroz osmeh i šalu i seme krvavo ispunjavam želje i čestitke majmuna koji žele preko mene da dođu na ekran i da budu aktuelni. To znači da sam laf i da me ne zanimaju muškarci. Imam dedu s kojim sam već dugo, klinci po rijalitijima me ne zanimaju - kaže Zorica za beogradske medije.

Verujemo da Zorica neće poštedeti ni najpoznatiju ljubavnicu na Balkanu Lunu Đogani, koja je ovog puta odabrala da glumi žrtvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading