Ženama neće biti dobro: Ova dva FRAJERA ULAZE U ZADRUGU 2!

Autor:

Zadruga

25.08.2018

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena su još dva takmičara koja će 6. septembra ući na imanje u Šimanovcima i koji su pre početka rijalitija obećali neočekivano.

 

 

Prvi je Mirko Gavrić, koji do sada nije bio učesnik rijalitija, ali se u "Zadruzi" njegovo ime često pominjalo. Najčešće se o njemu pričalo upravo kada se radi o trouglu Luna - Kija - Sloba, naročito zato što je veoma blizak prijatelj Đoanijeve i zbog toga što su se ona i Radanović upoznali na njegovom venčanju.

- Dragi moji sada je zvanično! Početkom septembra postajem učesnik najvećeg televizijskog formata u istoriji televizije "Zadruga 2"! Očekujte nešto potpuno drugačije jer ja nisam repriza. Ja sam premijera!, napisao je Gavrić uz fotografiju na kojoj je nag, a penis mu pokriva logo "Zadruge".

Drugi učesnik je Bojan Gaćeša. Publika je Bojana imala priliku da vidi i u spotu Milice Pavlović i Ace Lukasa za pesmu "Kidaš me", nakon čega su se pojavili navodi da su Milica i on u ljubavnoj vezi.

Ipak, za njega i je Milica prošlost, i kako je sam rekao, spreman je za nove devojke u Zadruzi, a i ne plaši se seksa pred kamerama ni najmanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Travel, your money will return. Your time won't.

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀ᗷOᒍᗩᑎ GᗩĆEŠᗩ (@gacesabojan94) on Aug 8, 2018 at 8:39am PDT

 

Ovo će biti veliko osveženje za ženski deo publike, ali naravno najviše za buće Zadrugarke. Kako su se stvari nekontrolisano odvijale u prethodnoj sezoni, nije isključeno da baš jedan od ove dvojice momaka bude deo nekog novog ljubavnog trougla. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading