U "Zadrugu 2" ulazi i Lunina suparnica?!

Autor: nemazabranjenih.rs

Zadruga

21.08.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sinoć Srbija ne prestaje da priča o ulasku Lune Đogani u "Zadrugu 2". Pojedini su mladu blogerku oštro osudili zbog ponovnog ulaska u Belu kuću, dok su je drugi iz sve snage podržali, a kako je do sada poznato, Lunini cimeri biće i David Dragojević, kao i njegova partnerka Aleksandra Subotić.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Luna Đogani

Ipak, izgleda da se polako otkriva da će zadrugarka postati i atraktivna Naida Gadžo, bivša devojka pobednika "Parova" Nenada Marinkovića Gastoza.

Naida je već ulazila u Belu kuću, ali samo na par sati kako bi prisustvovala žurci, a po svemu sudeći dopao joj se život u "Zadruzi", pa će od septembra postati ravnopravan takmičar.

- Što se tiče ulaska u rijaliti, to ću ostaviti u tajnosti. Videćemo šta će biti. Moguće je sve. Ništa ne isključujem! – rekla je Naida Gadžo nedavno, a sada je ponovo zagolicala sve jer je na Instagram storiju želela da čuje šta njeni pratioci misle o ulasku u ovaj rijaliti.

RepublikaFoto: Prntscrin
Nenad Marinković Gastoz i Naida Gadžo

Ako Naida zaista uđe na imanje u Šimanovcima ono što će zasigurno svi željno iščeivati jeste da vide kakav će odnos imati sa Lunom Đogani, s obzirom da su obe bile u vezi sa Gastozom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading