ČABARKAPA PUŠTEN IZ PRITVORA! Aleksandra se boji za svoj život?!

Autor:

Zadruga

21.08.2018

14:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši partner Aleksandare Subotić Aleksandar Čabarkapa bio je uhapšen zbog sumnje da je pretukao svoju bivšu ljubav. Ipak, on je pušten iz pritvora!

RepublikaFoto: Youtube.com/Republika.rs
Aleksandra Subotić i Aleksandar Čabarkapa

Podsećamo, velika medijska prašina podigla se kada je bivša učesnica rijalitija "Parovi" Aleksandra Subotić objavila fotografije na kojima ima tragove nasilja! Zbog iznetih optužbi policija je morala da reaguje i Aleksandar je do danas bio u pritvoru.

- Nakon sprovedenog dokaznog postupka koji je vođen zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici i utvrđivanja činjeničnog stanja, Drugo osnovno javno tužilaštvo odbacilo je krivičnu prijavu i stavilo predlog da se prema njemu ukine pritvor - potvrđeno je iz Drugog osnovnog tužilaštva beogradskim medijima.

Ovakva odluka, kako su napomenuli, doneta je pošto je utvrđeno da on i Aleksandra Subotić ne mogu da se smatraju članovima porodice, a pri tom nije utvrđeno da je počinio neko drugo krivično delo za koje se goni po službenoj dužnosti.

- Na osnovu utvrđenog činjeničnog stanja, tužilaštvo je nakon odbačaja krivične prijave donelo odluku da se stavi zahtev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Čabarkape i Aleksandre Subotić, sa predlog da se izrekne mera zabrane prilaska jedno drugom.

Da podsetimo, Aleksandra je za portal Republika.rs izjavila kako se jako plaši Aleksandra to jest onoga što on može sledeće da učini!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nickname

21.08.2018 15:32

Pa, sta ce biti kad udju u rijaliti ?!?! Boze, sta smo Bogu zgresili da nam se emituju takvi programi ?!?!

Odgovori 15 0
Djoka

22.08.2018 08:51

@Nickname - Nasilnici i titutke. Nije to lepa skola za odrasle i omladinu.

Odgovori 10 0