RAT SE NASTAVLJA! Kija poručila Karleuši: JELENA NIJE BOLJA OD NJENE DADILJE!

Autor: puls

Zadruga

20.08.2018

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Kija Kockar u proteklih nekoliko nedelja, koliko ju je Jelena Karleuša povremeno prozivala na društvenim mrežama, ostajala nema i bez komentara, pobednica "Zadruge" se u poslednjem intervjuu žestoko obračunala sa plavokosom pevačicom.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar, R. RISTIĆ
Jelena Karleuša i Kija Kockar

Ipak, ona na tome nije stala, te je počela da odgovara na društvenim mrežama onima koji je prozivaju zbog ovog verbalnog rata sa Jelenom.

- Moraš naučiti kako se istupa u javnosti, nije samo pljuvanje. Poštuj ljude koji su godinama na estradi - poručio je Kockarevoj jedan od pratilaca na Instagramu, ali je ona imala spreman odgovor.

- Poštuj ljude koji su dugo na estradi? Ne, već poštuj ljude. Ne vidim šta je ona bolja od njene dadilje. Pozdrav! - stavila je tačku na raspravu Kija.

Foto: printscreen/instagram.com/kija_kockar__official
Kija Kockar poslala Karleuši jasnu poruku!

Podsetimo, u nedavnom intervjuu Kija je progovorila o modnim promašajima Jelene Karleuše, ali i o učešću u "Zvezdama Granda" što, ukoliko ste propustili, možete pročitati klikom na link ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Mika

21.08.2018 12:37

JK izjavila da njene dadilje bolje pevaju od nje.

Odgovori 32 3
Jelena

22.08.2018 10:22

@Mika - Ma 80 posto zena na planeti peva bolje od Kije.

Odgovori 2 24
dule

22.08.2018 17:50

Neka dadilje pevaju a JK neka neguje i cuva svoju decu.

Odgovori 22 2
DinoRija

26.08.2018 16:05

Ona nema ni kulture ni morala. Kakvo poštovanje, pored toga ona nije ni prošla.Jednostvno provincijalka traži medijski prostor i ne zna gde udara.. Nekultura i nevaspitanje,kao i potrea da leči svoje komplekse konsatntno dolaze do izražaja... Posebnajpriča je odnos j, izjavi komentari jpreko medija... Još se ona nalazi u Mesnoj zajednici Zrnjanin , a tamo sve može...tu je jjako prepoznatljiv...seljančura....

Odgovori 0 11