Ana: SLOBA JE NAJBOLJI JE*AČ KOGA SAM IMALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Ana Korać i pevač Slobodan Radanović su već neko vreme u seks-šemi! Bivši učesnici rijalitija "Zadruga" tajno se viđaju skoro mesec dana, a seksualna energija između njih probudila se na snimanju pevačevog poslednjeg spota za pesmu "Nepristojna ponuda", u kom učestvuje i crnokosa starleta.

RepublikaFoto: Republika.rs
Ana Korać

- Muvačina između Slobe i Ane pala je još pre tri, četiri godine, kada joj je on slao poruke putem Fejsbuka. Iako je ona tada imala 19 godina, bila je napredna generaciju, pa se pevaču, koji je tada uveliko bio sa Kristinom, Koraćka mnogo svidela. Ova tajna isplivala je upravo tokom trajanja rijalitija. Iako je tada ostalo samo na dopisivanju, njih dvoje su po izlasku iz "Zadruge" odlučili da probaju nešto više od kuckanja. Sloba je iskoristio priliku da Anu, o kojoj je seksualno samo maštao, pozove da zajedno snime spot, što je ona oberučke prihvatila. Tokom celog snimanja između njih su sevale varnice i videlo se da će da se desi neka eksplozija - kaže izvor Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

Nakon snimanja spota starleta je završila u pevačevom stanu, gde su imali burnu noć, ispunjenu seksom

Zadrugar i zadrugarka nisu odoleli zabranjenom voću, pa su iste noći nastavili sa druženjem, ali u četiri zida.

- Nakon snimanja spota starleta je završila u pevačevom stanu, gde su imali burnu noć, ispunjenu seksom. Ana je bila oduševljena Slobinim seksualnim umećem i nije mogla da veruje da je neko ko je tako miran i tih u krevetu zapravo zver.

- Sloba je najbolji je*ač s kojim sam ja bila. On je ludak u krevetu. Navukla sam se na seks sa njim. Sve seksualne fantazije mi ispunjava - otvoreno priča Ana svojim prijateljima. Od te noći, oni se viđaju kad god im vreme dozvoli, isključivo zbog seksa, bez preteranih emocija. Pozvali smo i Anu i Slobu, ali se nisu javili do zaključenja broja, a nisu hteli da odgovore ni na poruke koje smo im poslali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Miko

16.08.2018 07:26

Pokusavaju da dokazu da nije gej.

Odgovori 42 1
Kiza

16.08.2018 13:17

@Miko - Ana, sramoto! Sram da te bude. Uprljala si utisak o tebi iz Zadruge.

Odgovori 32 1
Sasa

17.08.2018 11:35

@Miko - Lazes Ana, lazes duso, lazes vestice.

Aroda

16.08.2018 08:55

Milan, prvoklasni bombaš.

Odgovori 10 9