Posle raskida sa Anđelom, TEODORA OTPISALA I NJU!

Autor: Pink.rs

Zadruga

11.08.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša drugarica Teodore Džehverović i koleginica iz grupe "Đavolice", Tamara Milutinović je definitivno otpisana kod popularne, bivše zadrugarke. Tamara je tokom Teodorinog boravka u "Zadruzi" davala veoma loše izjave o njoj, zbog čega joj Džehverovićeva neće oprostiti.

RepublikaFoto: e-stock
Samo što je raskinula sa Anđelom, počeli su novi problemi... Džehverovićeva i Ranković

- Ona je meni najnebitnija osoba na ovom svetu! Ja sam rekla da sam u Zadruzi pričala o njoj... Kada sam izašla rekla sam: "Bože, što sam ja njoj dala marketing?", tako da stvarno ne želim da pričam o njoj! Ona me nije zvala posle izlaska. Ma kakvi, šta da mi kaže? Što da me zove? Nema šta da mi kaže! To što me pljuje... Pa pljuje me i još 550 osoba pored nje. Nije bitno šta kaže, nego ko kaže. Ja se ne nerviram oko toga, veruj mi. Neću da joj dajem pažnju. Ne zanima me - besno je izjavila Teodora. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Povređena... Teodora
RepublikaFoto: instagram.com/tamaramilutinovic
Pljuvala Teodoru dok je ova bila u "Zadruzi"... Tamara Milutinović

Razlog zbog kog Tamara nije imala dobro mišljenje o koleginici je, navodno, taj što je upravo Džehverovićeva odgovorna za raspad grupe:

- Riba, ono... Ja sam bila tamo, napali su me za tu grupu da sam ja kriva što se raspala. Ja sam rekla: "Slušaj, bre, ne možeš ti meni da pričaš to jer ja dobro znam šta je bilo!", neću da pričam više o tome jer neću da ispadne da ja pljujem po drugim ljudima. To nema veze sa drugima. To je imalo veze sa nama. Stvarno je za mene najnebitnija osoba u ovom trenutku na svetu! Ne znam šta je ovo, svako ima da kaže nešto za mene! Pa, je*ote, kao da sam u razmatranju - objasnila je Teodora.

Svojevremeno, tokom Džehverovićkinog boravka u rijalitiju, Milutinovićeva je progovorila o njihovom odnosu dok su sarađivale:

- Svih tih godinu dana krile smo istinu o našim odnosima, o našim svađama. Sve to je nekad moralo da ispliva i evo sad se desio taj vulkan. U tom periodu smo krile, ali sad što više odmiče vreme, što je Teodora duže u "Zadruzi", sve se više i više priča. Onog trenutka kad je ona otvorila usta, tad smo i nas dve - izjavila je tada Tamara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading