KIJA JAVNO ISMEVALA LUNU!

Autor:

Zadruga

08.08.2018

05:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar isprozivala je svoju ljutu suparnicu Lunu Đogani na društvenim mrežama aludirajući na to da je blogerka škrtica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Pohvalila se da je otišla u Dubai, pa joj preselo... Luna

Naime, Đoganijeva se putem svog Instastorija pohvalila da putuje u Dubai, a Kockareva je blogerku počela da proziva zajedno sa Luninim antifanovima, pa je napisala da Đoganijeva tek sada putuje u Ujedinjene Arapske Emitate jer je sada znatno jeftinije. Prašina se podigla nakon što je internetom počeo da kruži Lunin peh. Ona se na društvenim mrežama pohvalila kako avionom leti iznad "okeana", a zapravo se u tom trenutku nalazila iznad Persijskog zaliva.

RepublikaFoto: e-stock
Kija odmah iskoristila priliku da isproziva suparnicu...

Lunini fanovi odmah su osudili ovaj Kijin potez i počeli da pljuju po bivšoj stujardesi

- Devojka otišla u Dubai usred leta, kada su temperature i plus 50 stepeni. Trebalo je da se raspita u koje doba godine se ide tamo - glasio je jedan od komentara Luninih antifanova, na šta je Kockareva odgovorila:

- Pa sada je najjeftinije - napisala je Kija.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Kija prozvala Đoganijevu...

Kristinin komentar počeo je munjevitom brzinom da se širi internetom, a kada je Đoganijeva shvatila kakvu je grešku napravila, brzo je uklonila objavu sa svog profila. Sa druge strane, Lunini fanovi odmah su osudili ovaj Kijin potez i počeli da pljuju po bivšoj stujardesi navodeći da ona uvek prva započne sukob bez ikakvog povoda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
blučanka

08.08.2018 09:05

Ženo pusti curu na miru. Suzbij taj svoj kompleks i sujetu. Mlađa je, ljepša je od tebe, tačno da nema tvoje životno iskustvo (pranja veša) i vjerovatno ga neće imati kao ti. Shvatam da si povrijeđena, ali obrati se Slobodanu koji je napravio budalom i tebe i nju. Pozdrav za tvoju majku. Da li je g-đa Kockar bila sretna kada se tvoja majka pljaskala sa g-dinom Kockarom, koliko je ona suza prolila, koliko je ona imala neprospavanih noći? Ženo očisti prvo ispred svojih vrata. I koja kuknjava poslije razvoda. Vuk će to oprati.

Odgovori 23 53
Djoka

08.08.2018 11:29

Juce su novinari tvrdili da je Kija tom izjavom branila Lunu od drugih, koji su je kritikovali. Danas novinari tvrde suprotno, da bi posvadjale Kiju i Lunu.

Odgovori 34 2
Nickname

08.08.2018 16:10

Ne verujem da je tako, a i da jeste, pa sta? To je uradila na kulturan i mudar nacin. Luna je nju ismevala devet meseci, u rijalitiju, vrlo jeftino i vulgarno - zasluzila je!

Odgovori 37 4
Maja

08.08.2018 22:35

Kija je sama po sebi jadna i bedna okusila malo slave što joj drugi nameću i uzdižu je obična ne moralna osoba najnižeg ranga i ona našla nekog proziva jadnica

Odgovori 8 15