PUKLO PRIJATELJSTVO: Miljana isprozivala Kiju!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

07.08.2018

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar u rijalitiju "Zadruga" bila je u dobrim odnosima sa Miljanom Kulić koja je, s druge strane, vodila neprestani rat s Lunom Đogani. A po izlasku iz rijalitija Kockarova i Kulićeva su ostale u dobrim odnosima, međutim, sada je izgleda "pukla tikva".

RepublikaFoto: e-stock
Nije došla kod Miljane na slavlje...Kija

S obzirom na to da Kija nije došla na slavlje povodom rođenja Miljaninog sina Željka, Kulićeva je odlučila malo da joj se osveti za to pa je prozvala novopečene pevačice:

- Nije mi jasno zašto svi posle rijalitija imaju potrebu da postanu pevači, meni je to jako smešno. Nudili su mi i pesme i spotove i uradila bih to kada bi mi ponudili adekvatnu pesmu, ali ja da ulažem svoj novac u karijeru a znam da sam antitalenat, ne želim. Drugo je "Zadrugovizija" kada sam glumula u svrhu rijalitija, a drugo je kada izađeš iz rijalitija i glumiš da si pevač, to je meni van svake pameti - izjavila je Miljana. 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Iznervirala je drugarica... Miljana Kulić

Kija ovo još nije prokomentarisala, a pitanje je i da li će uopšte i pričati o tome jer sada ima veće probleme s obzirom na to da se danas razvela od Slobodana Radanovića i da su zbog toga oboje veoma tužni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nickname

08.08.2018 14:30

Opravdavam to sto Kija koristi pobedu u rijalitiju da iskoristi trenutak, zaradi novac i afirmise se u javnosti, iako joj nije cilj da bude pevacica. Retko se u zivotu poklope kockice i desi se trenutak, a da ga onaj kome je sansa data - iskoristi. Ipak, Miljana je u pravu, ne treba forsirati po svaku cenu. Mada, kad pogledam snimke sa Kijinih nastupa, ona je toliko harizmaticna zena, bilo bi steta da ne pokusa da se bavim necim na javnoj sceni.

Odgovori 36 8
Maja

11.08.2018 14:57

Ona samo zeli da bude bolja od Slobe , ali nazalost on peva kao slavuj a ona mora modifikovati glas i opet ni nasta ne lici

Odgovori 3 19
Tifa

12.08.2018 12:19

I Miljana je slavila rodenje dijeteta da bi narod donio novac jer i sami se uvjerite kad je bila u zadruzi pitala je i trazila od Mikija koliko ce joj dati kad se rodi beba tako je i pricala da nece da ima kontakt sa Ivanom Marinkovicem kad je dosao u bolnicu pa je vidijela koliko je novca dao odma se okrenila prica hahahah a sad ga zezaju na telefon uznemiravaju a ti Ivane idi trazi DNK jer sigurno nije tvoje dijete

Odgovori 10 1