Nada Macura spremna za "Zadrugu"!

Autor:

Zadruga

07.08.2018

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša portparolka Hitne pomoći Nada Macura javnosti je najviše poznata po tome što redovno izveštava kako bi trebalo da se ponašamo kako bismo u svim vremenskim prilikama brinuli o svom zdravlju, čime je pokupila sve simpatije.

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Nada Macura

Iako je više puta dobila ponudu da se oproba u raznim šou-programima koje je glatko odbijala, dobro obavešten izvor blizak doktorki za Rijaliti otkriva da će Macura ući u "Zadrugu 2" kao ravnopravni takmičar od januara.

Nada: Tačno je da sam dobila poziv, ali ne bih iznosila puno detalja. Očekujte neočekivano

- Poznato je da Nada odavno ima dosta iskustva kada je rad pred kamerama u pitanju i da se rado pojavljuje pred malim ekranima. Pošto je prestala da radi u Hitnoj pomoći i započela rad na televiziji, što joj je odavno i bila želja, Macura će uskoro da se oproba i u rijalitiju. Iako i dalje ne želi da otkriva detalje oko svog ulaska u Belu kuću, Nada se poverila bliskim prijateljima da je dobila poziv da se nađe na velelepnom imanju u Šimanovcima i da jedva uspeva da sakrije oduševljenje. Svi joj oduvek govore da bi trebalo da se oproba u rijalitiju zato što je zanimljiva i komunikativna osoba i da bi imala svašta da pokaže pred kamerama. Njoj se najviše dopada to što do sada u ovakvoj vrsti šou-programa nije bilo osobe koja je slična njoj po temperamentu, a s obzirom na to da bi volela da je narod dodatno upozna, konačno je prelomila i odlučila da uđe u "Zadrugu 2" - priča naš dobro obavešten izvor blizak Macuri i dodaje da je Nada već sada euforična, s obzirom na to da ima u vidu ko će joj u Beloj kući praviti društvo:

RepublikaFoto: Republika.rs
Nada Macura

- Nada je uvek potencirala na tome da se sukobi rešavaju isključivo verbalnim putem i civilizovano, a kako u rijalitiju najobičnija konverzacija ume da preraste i u žestok fizički obračun, Macura smatra da će se prema svima postaviti civilizovano i da će biti kulturna kao i do sada. Nije tip osobe koja se koristi niskim udarcima i psovkama, tako da će za nju biti veliki izazov da izađe na kraj sa pojedinim učesnicima kojima je ovakav vid komunikacije jedina opcija - završava naš sagovornik. S obzirom na to da neće ući u rijaliti na samom početku, dobro će se pripremiti i upoznati svoje cimere preko malih ekrana, pa će joj nekoliko meseci pripreme i te kako olakšati ulazak u rijaliti - završava naš sagovornik. Sa druge strane, Nada je potvrdila naša saznanja, ali za sada ne bi otkrivala da li će se sigurno naći na velelepnom imanju.

- Tačno je da sam dobila poziv na uđem u "Zadrugu 2", ali ne bih iznosila puno detalja o tome. Ne znam kako bih se snašla toliko dugo u zatvorenom prostoru i to je jedan od razloga zbog kojih i dalje vagam oko svega toga. Mada nikad se ne zna, videćemo šta će biti, ali očekujte neočekivano - rekla je Macura za Rijaliti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading