LUNA OČITALA LEKCIJU IZ GEOGRAFIJE SVIM HEJTERIMA!

Autor:

Zadruga

07.08.2018

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je stavila na svoj Instagram stori sliku iz aviona i napisala da leti iznad okeana, hejteri su Lunu Đogani optužili da ne zna geografiju jer ona u stvari leti iznad Persijskog zaliva.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Što je blogerku izvelo iz takta, te se odmah bacila na guglanje i otkrila da je ipak bila u pravu. Svoje "novopečeno" znanje je odmah podelila sa svima onima koji su hteli da ispadnu pametni i da naprave "debila" od nje kako je sama napisala. 

 

Foto: printscreen/instagram.com/luna_djogani
Luna Đogani

- Dobro jutro. Pošto nisam sama izmislila, i želite da me napravite debilom, hvala lepo "pametnjakovići"- napisala je blogerka. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
irena

07.08.2018 19:44

Moze samo da se "vadi" ali prirodna glupost i neznanje neće nestati...Bolje bi bilo da kroz život ide zatvorenih usta ,tako nekog moze i da prevari da ima nesto u glavi ...

Odgovori 25 4
KORISNIK

10.08.2018 21:53

Oooo, ona ume da se posluzi cak i Vikipedijom! Bravo, za pocetak si se snasla, ali uzalud kad ti ne razumes ni sta je zaliv , ni sta je okean! Pa u Zadruzi nije moglada zapamti rec sekvoja jer je prvi put (???) cula za nju, i nakon nekoliko ponavljanja na kraju kaze - SEKUAJA!!!

Odgovori 11 1
Jelena

11.08.2018 14:49

Pa ona mozda ne zna za sekvoju, a ti mozda ne znas za dzabutikabu, to sto ona nije nikad cula, ne mora da znaci da je glupa, samo nedovoljno informisana.

Odgovori 0 11