MARIJA ANA: Ne vole me zbog Mine!

Autor: pink.rs

Zadruga

05.08.2018

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ana Smiljanić i Mina Vrbaški nakon izlaska iz rijaliti programa "Zadruga" postale su jako dobre drugarice, međutim upravo zbog ove svoje bivše cimerke, Smiljanićeva je dobijala puno negativnih komentara.

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Marija Ana Smiljanić

U emisiji "Zadruga, narod pita" kada je gostovala sa Nadom Obrić protekle večeri, Marija Ana je iznela svoj stav kada je druženje sa Minom u pitanju.

- Uglavnom sam dobijala negativne komentare. Ne znam iz kog razloga... Retko i čitam te negativne komentare, ali ne znam iz kog razloga je to tako. Mina je mlada devojka, u Zadruzi mi nije bila tako kul kao napolju. Videle smo se nekoliko puta i kada god sam nešto okačila sa Minom dobila sam negativne komentare. Imaju ljudi nešto protiv nje. Ljudi, ja gledam ko je kakav prema meni. Nema ništa protiv Mine - rekla je Marija Ana.

U nastavku je Smiljanićeva komentarisala i druženje sa Sarom Reljić, a za ovu ukućanku je rekla da je jako dobra osoba i zahvalila joj se što ju je Reljićeva podržala kada je njena nova pesma u pitanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading