KIJU HOĆE U BORU DA GAĐAJU PARADAJZOM?!

Autor: alo.rs

Zadruga

03.08.2018

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je Dan rudara 6.avgusta, Bor će ga proslaviti dan ranije, 5. avgusta a kao glavna atrakcija proslave najavljen je koncert Kije Kockar, pobednice rijalitija "Zaduga". Sudeći po usijanim društvenim mrežama, koncert Kije biće izuzetno posećen, a svi u publici nosiće po kilogram – paradajza!

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Kija Kockar

-Pozivam sve ljude zdravog razuma, roditelje i one koji to nisu da 5. avgusta u 21 čas budu kod amfiteatra i da ponesu kilogram paradajza pa da gospodjici Kiji priredimo doček kakav dolikuje – navodi se u jednom od postova objavljenim na društvenoj mreži "Fejsbuk", koji je svojim komentarima i lajkovima podržao veliki broj Borana.

Iako zvuči bezazleno i nnaivno, na hiljade lajkova i na stotine komentara obećavaju borbandovanje paradajzom čuvenu Kiju.

Nadležni u RTB-u "Bor’" su na pitanje "Zašto Kija?" odgovorili samo da su postupili po preporuci Centra za kulturu. Kako ta ustanova spade pod upravom gradske vlasti, pitali smo gradonačelnika Bora Aleksandra Milikića da li je gradska vlast predložila dolazak ove rijaliti zvezde.

- Niti je gradska uprava organizovala koncert, niti je to u našoj ingerenciji. Grad Bor ima svoju krsnu slavu Svetog Đorđa, kao i svoj dan 3. oktobar. Koristim priliku da zaposlenima u RT-u čestitam njihov i Dan rudara – kazao je Milikić.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Danijel Čorbaloković, director Centra za kulturu, nije želeo ni da potvrdi, niti da demantuje da li su oni organizatori koncerta pobednice ’’Zadruge’’.

-Evo objašnjenja: da bismo mi, kao ustanova, organizovali bilo kakav concert, morali bismo da raspišemo javnu nabavku. Slobodno pogledajte na Portalu javnih nabavki da li je Centar za kulturu to učinio – kaza je Čorbaloković.

Na portalu javnih nabavki nismo pronašli podtaka da je borski Centar za kulturu objavio javni poziv za održavanje koncerta 5. avgusta.

Da stvar bude još zamršenija, Kija dan kasnije, 6. avgusta, ima zakazan nastup u Majdanpeku, baš na zvanični dan rudara. Koliko će koštati nastup pobednice "Zadruge" – nije poznato.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Mara

04.08.2018 03:46

Sramota!

Odgovori 30 2
Una

04.08.2018 22:26

@Mara - Paradajz je skup da bi se bacao. Zvizdanje je besplatno. Aplauzi su besplatni.

Odgovori 19 0
Djoka

05.08.2018 09:08

@Mara - Narod nema para da kupi paradajz za jelo a neko bi da se razbacuje hranom. To samo idiotima moze da padne na pamet. Bacajte kod svoje kuce.

Odgovori 12 1
Ruby

04.08.2018 06:28

Bravo za ideju.No,manipulatorka će i to,ako dođe do toga,okrenuti u svoju korist.Kako?Ostaje da se vidi.Očekujem njene mudre poruke,možda i pouke.Samo na engleskom da se vidi koliko je miljenica obrazovana,inteligentna i govori svetske jezike!

Odgovori 13 37