EVO ZBOG ČEGA JE SLOBA IŠAO NA KIJIN NASTUP!

Autor: pink.rs

Zadruga

31.07.2018

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar odlučila je da svoju karijeru usmeri ka muzici, a u tome je i uspela. Pre nekoliko dana je održala svoj prvi nastup na jednom od prestoničkih splavova, a potom i na crnogorskom primorju.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ
Kija Kockar i "Ministarke"!

Kija je sinoć nastupila u jednom budvanskom lokalu sa grupom Ministarke, a ono što je veliku pažnju na društvenim mrežama privuklo jeste da je Sloba Radanović došao da je podrži. 

Prema Slobinim rečima, on je otišao u Budvu da se odmori, ali i da se vidi kako se Kija snalazi na sceni. 

- Nikakvo pomirenje nije na pomolu. Otišao sam da čujem kako zvuči i uživo. Baš me zanimalo. Šta god da pričaju ja njoj želim dobro. Dobra je bila atmosfera. Fino rade, fino zvuče - rekao je Sloba. 

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba Radanović

Sloba je pokazao da ima manire i poneo se veoma džentlmenski prema Kockarevoj, ali i devojkama koje su sa njom nastupale, poklonio crvenu ružu. 

- Poklonio sam ruže svim devojkama koje su se tu našle. I Kiji naravno. Mislim da tu ne postoji ništa loše. Posle nastupa nismo ništa pričali, samo se zahvalila za ruže i svako je otišao svojim putem - rekao je Sloba u intervjuu za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ugo

31.07.2018 19:46

Koji je ovo folirant, doneo cvece za sve devojke!? pa usput i Kiji!?

Odgovori 31 2
Prijtelj

31.07.2018 20:54

Šta istina vas boli. Mladićje mo izneo istinu. Miln pošto je u Budvi, baca rovce ko i uvk po zadtku....

Odgovori 4 16