Pantovićka objavljuje rat ćerki i bivšem dečku: SVE ĆU IH RASKRINKATI U "ZADRUZI"!

Autor: Z. S. R.

Zadruga

31.07.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Pantović mesec dana pre početka "Zadruge 2" letuje u Crnoj Gori, gde je do detalja osmislila kako će se osvetiti ćerki Aleksandri Subotić i bivšem dečku Aleksandru Čabarkapi, koji su joj, prema njenim tvrdnjama, naneli teške udarce.

 

☀️☀️☀️? #summer #nomakeup #beauty #love #life

A post shared by LJUBA PANTOVIĆ (@ljuba_champion) on Jul 25, 2018 at 2:02am PDT

Paparaco Rijalitija uslikao je fitnes-instruktorku na jednoj privatnoj plaži u Budvi kako sunča izvajano telo i psihički se priprema za borbu koja je čeka u rijalitiju. Pantovićka, sudeći po fotografijama, prilično se opustila i nije marila što su atributi ispadali na sve strane, a prema sopstvenim tvrdnjama, isto tako planira i da izbaci prljav veš iz kuće, i to usred rijalitija.

Fitnes-instruktorka na letovanju u Crnoj Gori pripremila osvetu Aleksandri i Čabarkapi

- Ja sam sad spremna da idem do kraja. Tražili su, neka gledaju. Do sada sam sve izdržavala, a sada sam spremna da iznesem sve što sam trpela zadnjih šest godina. Uništiću ih. Ljudi ne mogu ni da zamisle kroz šta sam sve prošla. Najgore je kada te po*ere rođeno dete - rekla je Ljuba za Rijaliti nakon što smo je pozvali da nam prokomentariše da li se to na Crnogorskom primorju priprema za ulazak u "Zadrugu 2".

Sudeći po izjavi koju nam je dala, gledaoce naredne sezone očekuje rijaliti-zima vrela podjednako kao i ove Ljubine fotografije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading