FANOVI KIJE KOCKAR OSEĆAJU SE PREVARENO?! Neki prešli u Lunin tabor!

Autor: Srbija danas

Zadruga

30.07.2018

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpopularnja prevarena žena Kristina Kija Kockar učešćem u rijalitiju "Zadruga" stekla je ogromnu popularnost!

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

Nakon što se rijaliti završio, a Kristina izašla kao pobednica, nekadašnja stjuardesa je započela pevačku karijeru, što je još dodatno doprinelo da se njena arimija fanova poveća. Ipak, najveći broj Kijinih fanova navijao je za to da se ona pomiri sa svojim suprugom Slobom Radanovićem, međutim to se nije dogodilo jer je ona odmah po izlasku iz rijalitija potpisala papire za razvod.

Njeni fanovi počeli su da se osećaju "prevareno", jer se Kija u poslednje vreme može videti u društvu različitih muškaraca, a sinoć se u emisiju "Zadruga - Narod pita" uključila i jedna gledateljka, koja je deset meseci podržavala Kristinu, ali je sada razočarana pa je poručila da prelazi u tabor Lune Đogani.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar

- Osećam se prevareno. Otkako je ona pobedila, promenila se, odjednom sada više nije bitan Sloba nego ta slava. Pojavljuje se tu neki Vuk i sve i onda se zapitam i stvarno sam zbunjena. Došla sam do toga da ću sada umesto Kije postati Lunin fan. Ispašće da je ona u pravu - rekla je ona i iznenadila sve u studiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Marinela

30.07.2018 19:36

Ta gospođa je lagala, kad je netko Kijin fan on ostaje dosljedno do kraja njen fan. Nije se pomirila sa Slobom, pa kako da se pomiri kad je prokockao i drugu šansu. Taman kad su se iole pomirili on zove Lunu u wc na 3 min, to su izgleda svi zaboravili. Pa koliko šansi da mu da i sebe da gazi? Tako da ta gospođa je Lunini fan od početka i sinoć se lažno predstavila. To je bilo jasno i malom djetetu.

Odgovori 30 14
Djoka

31.07.2018 18:56

@Marinela - Ne menjam moju zlatnu Kiju za prljavu Lunu.

Odgovori 15 10
ana

02.08.2018 01:49

@Djoka - PRLJAVA TI DUŠA I USTA IZ KOJIH IZLAZE TAKE REČI SRAMOTO

Bakica

30.07.2018 20:18

Kako da ne..evo ja sam bila lunin fan i razocarana sam sto ona nema 55% a kija 20% ..pa sam resila da postanem kijin fan..evo sad naslova da lunini fanovi prelaze kod kije..koje gluposti jos reci da je luna bila u pravu..mi se jos uvek secamo kako se zove zena a kako ljubavnica...

Odgovori 28 12