SREĆNA PORODICA: Miljana objavila fotku sa Ivanom i bebom Željkom!

Autor:

Zadruga

30.07.2018

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novopečena majka, Miljana Kulić pre dva dana na svet je donela sina kom je dala ime Željko i dok se mnogo spekulisalo o tome da li će učesnica rijalitija dozvoliti ocu svog deteta, Ivanu Marinkoviću da vidi dete, danas je i ta misterija razrešena.

Foto: instagram.com/miljana_kulic_official
Prva porodična fotografija... Ivan, Miljana i Željko

Miljana, koja je tvrdila da neće dozvoliti Ivanu da prizna dete, objavila je danas fotografiju upravo sa sinom i Marinkovićem. 

Na fotografiji koju je napravio Ivan, on se smeje dok je Kulićeva veoma ozbiljna. A s obzirom na to da je Miljana već izjavila da njeni roditelji ne odobravaju bilo kakvu vezu sa Marinkovićem, Marija i Siniša Kulić očigledno nisu bili prisutni prilikom ovog fotografisanja. 

RepublikaFoto: printscreen/TVHappy
U "Parovima" napravili bebu... Ivan i Miljana

Ivan je tokom jučerašnjeg dana otkrio medijima da li će sa Miljanom ozvaničiti vezu i stupiti u brak:

- Osećam se lepo, ko kaže da nije tako, laže. Miljana i ja se nismo ni svađali, kako da se mirimo?! Da li ćemo da zasnujemo porodicu zvanično, e to ne znam, moramo da razgovaramo - kazao je rijaliti učesnik "Parova".

RepublikaFoto: youtube.com/ Pink.rs
Juče video sina... Ivan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading