Pošto ih ne prihvataju majka i uja, GOCA KONTAKTIRALA ANĐELOVOG TATU!

Autor: pink.rs

Zadruga

30.07.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkad se najgledaniji rijaliti na našim prostorima "Zadruga" završio mnogo se polemisalo o tome da li će ljubav koja se izrodila u Beloj kući između pevačice Teodore Džehverović i manekena Anđela Rankovića opstati uprkos svemu. Naime, Anđelova porodica - majka Ljiljana i ujak Predrag otvoreno su pokazali da se ne slažu sa njegovim odabirom emotivne partnerke.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Gordana Džehverović

Teodora je juče, gostujući u emisiji ''Premijera - Vikend Specijal'' kao specijalna gošća portala Pink.rs izjavila da još nije upoznala Anđelovu porodicu, a kako saznajemo, njena mama Gordana Džehverović ne gubi vreme, te se tako pre više od nedelju dana sastala sa Anđelovim ocem Slavišom Milašem.

- Goca je zbog celokupne situacije sa Anđelovom majkom i ujakom odlučila da stupi u kontakt sa njegovim ocem Slavišom. Oni su se čuli, a onda su se dogovorili da se nađu i porazgovaraju o svemu. Dugo su razgovarali, kako o njegovom odnosu sa Anđelovom majkom, tako i o vezi njihove dece. Slaviša podržava Teodoru i Anđela, iako sin odbija bilo kakav kontakt sa njim iz njemu dobro poznatih razloga. Teodori nije bilo svejedno kada joj je Goca saopšrila da će se naći sa Anđelovim ocem jer je strahovala da to može da joj napravi problem sa izabranikom - otkriva za Pink.rs dobro obavešteni izvor i dodaje: 

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Teodora i Gordana Džehverović

- Slaviša je osudio ponašanje Anđelove majke i ujaka i rekao Goci da oni imaju njegovu punu podršku. Gocu je to veoma ohrabrilo i neizmerno joj je drago što bar on prihvata Teodoru za snajku i što nema ništa protiv njihove veze. S druge strane znaju u kakvom je odnosu Anđelo sa ocem, pa nisu htele ništa ni da mu pričaju o tom susretu - završava izvor.

RepublikaFoto: Republika
Anđelo Ranković

Inače, Anđela su roditelji dobili u vanbračnoj zajednici, koja nije opstala po njegovom rođenju. Iako je Anđelo vanbračno dete, otac ga je priznao i dao mu prezime, kojeg se on kasnije odrekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivan NS

30.07.2018 17:23

Teodora je vec demantovala ovu vest,Goca nije imala nikakav razgovor niti susret!