TAJNA STARA DVE GODINE: Zorica otkrila da Kija i Sloba UCENJUJU JEDNO DRUGO!

Autor: Pink.rs

Zadruga

30.07.2018

11:42

Pevačica Zorica Marković koja je sve vreme bila uz Kristinu Kiju Kockar u rijalitiju "Zadruga" sada izjavila nešto što pobednici ovog rijalitija uopšte ne ide u korist. Markovićeva je otkrila da je saznala tajnu koju Kija i Sloba, ali i još petoro ljudi zataškavaju dve godine.

printscreen/TVPink
Zna tajnu koju čuvaju Kija i Sloba... Zorica

- Imam sve dokaze, ali ne dam. Neću da dajem reklamu više nikome. Neka oni kažu, ja nemam šta da kažem. U tu priču bi bilo umešano još jedno petoro ljudi, a od tih pet do jednog mi je stalo mnogo, do ostalih nije. Onda bi pukla tikva i bruka, neću da pričam, neka oni pričaju. Neka kažu akteri te priče, tog života, mene to ne zanima. Ja vodim svoj život, ne njihov zato im je bolje neka ćute, neka me ne diraju- upozorila je Markovićeva.

youtube.com/AmiG Show
Ucenjuju jedno drugo... Kija i Sloba

Zorica je dalje otkrila da Kija i Sloba ovim ucenjuju jedno drugo i da je upravo to ono što su spominjali u "Zadruzi".

Komentari (5)

Loading
Djoka

30.07.2018 11:46

Zasto nas Zorica pali kad nece da kaze. Blefira, kao i uvek. BIA.

Bakica

30.07.2018 15:08

Reci ce zorka nema sanse da opcuti na sve komentare,posle svih teorija dovoljno bi bilo da natukne bar neku situaciju i teoreticari zavera ce krenuti sa scenarijima..

ugo

30.07.2018 16:21

Videli smo koliko ti nije stalo...samo o njima i prica! Pa onda ona nezainteresovana kopala toboze po njihovoj proslosti i sve saznala... a onda nece ONA njima da daje reklamu! ALOOO mozak!