IVAN VIDEO SINA: Evo kako je reagovao kad mu je Miljana POKAZALA Željka!

Autor:

Zadruga

28.07.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna tema nakon porođaja Miljane Kulić bila je da li će Ivanu Marinoviću, ocu njenog sina kog je nazvala Željko, dozvoliti da vidi bebu.

 

A post shared by MILJANA OFFICIAL (@miljana_kulic_) on Jul 15, 2018 at 1:20pm PDT

I dok su mediji uveliko spekulisali da Miljana možda neće dozvoliti Ivanu da vidi sina, a potom pitali Kulićkinu majku Mariju za komentar o tome, Ivan je otkrio da je video Željka.

Naime, Marinković je objavio fotografiju sina koja je nastala kada su se Miljana i on čuli preko fejsbuk opcije video poziva. Presrećni otac objavio je fotografiju bebe na fejsbuku, a njegovi prijatelji na ovoj društvenoj mreži odmah su mu čestitali rođenje sina. 

 

RepublikaFoto: printscreen/TV Happy
Po drugi put postao otac... Ivan Marinković

Rijaliti učesnik sinoć je za medije prokomentarisao rođenje sina, ali ga u tom trenutku još nije video:

- Dobio sam informaciju od novinara sa se Miljana večeras porodila, ali nisam uspeo da se čujem sa njom jer je isključila telefon. Sa drugarima sam sada i rekli su mi da obavezno obučem neku staru majicu, da mi ne cepaju ove skupe. Šalu na stranu, ali mnogo mi znači što sam dobio sina i nadam se da na drugom detetu neću stati. Slavićemo večeras, a popio sam čak i jedno pivo, iako danima ne pijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading