VENČANJE JE MOGUĆE - ALI TEODORA SE NEĆKA? Ovo nikako ne mogu sa Anđelovim roditeljima!

Autor: pink.rs

Zadruga

23.07.2018

07:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno jedna od najaktujelnijih bivših učesnica Zadruge, Teodora Džehverović, radi punom parom, a već prvog dana posle napuštanja rijalitija počela je da ulaže u svoju karijeru i među prvima objavila spot za pesmu "Crni vitez".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Ona je imala priliku da ponovo bude gost u emisiji "Zadruga - Narod pita", a bila je spremna na vruću stolicu gde će odgovarati na pitanja vernih gledalaca televizije Pink.

Kako je pevačica započela samostalan život onog trenutka kada se iselila iz svog porodičnog doma, bilo je evidentno da je njen stan koji je iznajmila ujedno i kutak u kojem slobodno vreme provodi sa svojim dečkom Anđelom Rankovićem. Na iznenađenje mnogih, ona je istakla i da se oseća kao udata žena.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Ja sam ušla u to kao da sam se već udala, takav sam osećaj imala. Kakvo upoznavanje, pa ručkovi sa roditeljima, ne mogu to! Ovo mi odgovara, imam svoj mir i kada budemo sto posto sigurni možda bude i venčanja, ali sada imamo svoj kutak i dovoljno nam je - rekla je Teodora.

S obzirom na to da je javnosti poznato protivljenje ovoj vezi od strane njegove majke i ujaka, voditelj Darko Tanasijević pokušao je da nagovori sagovornicu da otkrije nove detalje koji se tiču njenog odnosa sa Anđelovom porodicom.

- Naravno da ne, posle Zadruge bilo je sve i svašta i Anđelo je bio odvojen od porodice. Obe strane su želele najbolje za svoje dete, svako misli drugačije i došlo je do tih neslaganja. Biće onako kako Bog da, ti ljudi ne žele da se provlače i zato ne želim da pričam o tome, oni žele da se stavi tačka. To je bio jako težak period u njihovom životu i mogu da kažem da je ono što je najbitnije to da se Anđelo i ja slažemo. Njemu su oni dali podršku i rekli mu da radi onako kako želi i oseća. Oni najbolje znaju sve, ja ne zalazim u detalje, najbitnije je da je Anđelo srećan - istakla je Džehverovićeva. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading