Marija Ana TVRDI: Kija će sprečiti da VIDEO FILIPOVOG I NJENOG S*KSA IZAĐE NA VIDELO!

Autor:

Zadruga

19.07.2018

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Ana Smiljanić, pevačica i učesnica "Zadruge" bila je u strasnoj, ali veoma burnoj vezi sa Filipom Đukićem, međutim pre nego što je ona ušla u rijaliti spekulislao se da je upravo njen dragi imao seksualni odnos sa Kristinom Kijom Kockar.

Foto: ST/Nebojša Mandić
Marija Ana Smiljanić

Kockareva i Đukić su bili optuženi od strane gledalaca i ukućana da su imali seks u kupatilu hotela "Zadruga". Oboje su to demantovali dok su bili u rijalitiju, ali Filip Đukić, koji je prvi izašao iz ovog šou programa, javno je rekao da je nečeg ipak bilo. 

Foto: printscreen/TVPink
Marija Ana i Filip

Marija Ana se posvađala sa Filipom više puta tokom trajanja "Zadruge", a zatim rešila da konačno stavi tačku na njihovu vezu i krene dalje sama. Ipak, ona je još u rijalitiju tvrdila da joj je Filip priznao da je imao seks s Kijom, pa joj čak i opisao do detalja njihov čin, što je ona podelila s javnošću. Ovoga puta Marija Ana je insinuirala i da postoji snimak Kijinog i Filipovog seksualnog odnosa, ali je dodala da je sigurna da taj video nikada nećemo videti.

- Kristina je inteligentna, ona će se pobrinuti da taj video nikada ne izađe na videlo. Sigurna sam da taj seks nećete gledati, a ni ja - izjavila je Marija Ana kada smo je pitali da li bi gledala snimak odnosa Kije i Filipa, i tom prilikom otkrila da video zapis ovog seksa postoji.

A potom je progovorila o vezi sa Đukićem, koja iako se nastavila u rijalitiju, napolju ipak nije opstala:  

-Ne želim više da me ljudi spajaju sa Filipom, priča među nama je skroz završena, sada samo želim da se posvetim svojoj karijeri- bila je odlučna Marija Ana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Nickname

19.07.2018 16:16

Mocna zena ova Kija, kakve sposobnosti ima,bas joj zavidim!

Odgovori 37 5
ugo

19.07.2018 16:35

Kako moze da bude video kad nije bilo kamera??? Kako?

Odgovori 37 5
Djoka

19.07.2018 17:36

U Zadruzi je pricala da ju je Filip samo jednom prevario i to pre Zadruge. Filip je cutanjem potvrdio. Zasto sada menja iskaz? Anabela i njoj naredila?

Odgovori 37 6
Marinela

19.07.2018 21:17

@Djoka - Platila joj, ne može narediti.

Odgovori 14 2