Milan: IZMEĐU MARKA I LUNE SEVAJU VARNICE!

Autor: pink.rs

Zadruga

19.07.2018

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je na jednoj od poslednjih žurki u najgledanijem rijalitiju u regionu ''Zadruga'' iz revolta prema Slobi Radanoviću bila u društvu Marka Miljkovića, pa se pričalo da joj se on dopada. U jednom trenutku su bili toliko bliski da je izgledalo kao da su se poljubili.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

Da podsetimo, tada su Miljković i Radanović bili u lošim odnosima, ali to Đoganijevu nije sprečilo da se nađe u njegovom društvu. 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Marko Miljković

Blogerka je pre nekoliko dana u emisiji "Zadruga - Narod pita" gostovala zajedno sa Markom i tada iznela da je pogrešila u vezi sa njim i da smatra da je on kvalitetan momak. S obzirom na to da se spekulisalo da između njih dvoje postoje simpatije, novinar Milan Milošević je otvoreno rekao šta misli o ovome. 

- Naravno da postoje simpatije. Svi koji su gledali emisiju "Zadruga - Narod pita" videli su da između njih sevaju varnice - kaže Milošević. 

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Milan Milošević

Novinar je istakao da je pomno pratio izdanje emisije kada su njih dvoje gostovali i da njegovom "oku sokolovom" ništa ne može promaći. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nickname

20.07.2018 19:01

Luna voli da flertuje i stalno to radi, sa svakim muskarcem, tako da - varnice, hm!?!?

Odgovori 12 1
Jaca

23.07.2018 07:38

Bilo je varnica i sa šankerom. Luna mu se nabacivala.

Odgovori 10 0