Pre Kije SLOBA BIO LJUBAVNIK JEDNOJ NEMICI?!

Autor:

Zadruga

18.07.2018

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O švaleraciji Slobe Radanovića bruji cela Srbija, a pored titule preljubnika izgleda da pevač može da se pohvali i titulom ljubavnika!

RepublikaFoto: Republika.rs
Sloba Radanović

Finalista "Zadruge" mesecima se dopisivao sa jednom ženom, kojoj je muž u telefonu pronašao njihove poruke i na taj način saznao da ga žena vara. Nakon toga, podneo je zahtev za razvod braka.

- Pre nego što se Sloba oženio Kijom, imao je aferu sa udatom ženom. Oni su se upoznali u jednom klubu. Razmenili su brojeve telefona i počeli da se dopisuju. Kada je to postalo učestalo, dogovorili su se da se sastanu. Jednom prilikom Nemicu je uhvatio suprug usred razmene poruka sa Slobom. Sutradan je otišao kod advokata i podneo zahtev za razvod - otkriva izvor i dodaje da se Sloba tada povukao.

- Više puta se stavljao u poziciju njenog muža, ali tada su njegova osećanja prema njoj bila jača od svega. Posle te frke, zamolio je Nemicu da sve ispriča mužu, pokaje se i zamoli ga za oproštaj. Ona je to uradila, ali suprug nije hteo da čuje za nju. Razveli su se, ali načuo sam da su se pre pet godina pomirili, odnosno da su bili rastavljeni samo nekih godinu dana - kaže izvor za beogradske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
LJUBICA

18.07.2018 12:29

oN VOLI DA JE U TROUGLU.

Odgovori 17 0
Emina

18.07.2018 13:56

Ovo je izmisljeno jer su svi stavljali primedbu da Sloba nikada nije imao devojku. Imao je samo drugove.

Odgovori 13 5