Sara Reljić: Ludim zbog poruka koje Vojketu devojke šalju!

Autor:

Zadruga

17.07.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pinkova zvezda i učesnica rijalitija "Zadruga" Sara Reljić pronašla je svoju srodnu dušu baš u Beloj kući. Otkad je počela da se zabavlja sa reperom Vladanom Vojnovićem Vojketom, tvrdi da joj se život dosta promenio nabolje, a mlada pevačica je za Rijaliti ekskluzivno otkrila da sa Vojketom često upada u žučne rasprave zbog toga što je on non-stop na telefonu i odgovara na poruke pripadnicama lepšeg pola.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sara Reljić i Vojke Đans

- Mnogi pitaju mene i Vojketa kako je moguće da smo tako skladan par i da sve nesuglasice rešavamo u miru i na pravi način. Međutim, niko ne zna kako je kad se ja i on pokoškamo oko nekih sitnica koje bi naizgled ljudima bile smešne. Mene izluđuje i nervira to što je on konstantno na telefonu otkad smo izašli iz rijalitija. Kad provodimo vreme zajedno, uzme mobilni i potpuno se isključi, pa izgleda kao da ne konstatuje šta mu ja pričam. To počne da me nervira i onda mu skrenem pažnju na miran i pristojan način, a on me kulira i pravi se lud. Tako posumnjam da mu devojčice svašta šalju jer sam ga u više navrata uhvatila da se smeška dok čita neke poruke, a i sama sam videla svojim očima šta mu je sve stizalo u inboks. Onda kad vidim da ne želi da prestane da bulji u telefon, počnem da se raspravljam sa njim, pa se razdvojimo na nekoliko sati - priča Sara, koja je otkrila da Vojke, sa druge strane, njoj ne zamera mnogo štošta, ali da mu smeta njena "usporenost":

Sara: Kad provodimo vreme zajedno, uzme mobilni i potpuno se isključi, pa izgleda kao da ne konstatuje šta mu pričam

- U suštini, ja nisam preterano hitra osoba i, kad se dogodi da u nekoj situaciji moram brzo da odreagujem, ja se skroz zbunim i ukočim, a to nije dobro. Tako da smo se više puta i oko toga svađali. Bez obzira na to, nisam tip devojke koja je stalno na društvenim mrežama i koja se slika u izlasku na svakih pet minuta. I oko toga se stalno raspravljam sa Vladanom jer je on tip kome nije problem da 24 sata visi na telefonu.

Sara je na kraju istakla da ipak nije toliko posesivna osoba. Samo po potrebi.

- Nisam ljubomorna osoba, ali umem da planem kada sam saterana u ćošak. Najvažnije je da oboje brzo shvatimo gde smo pogrešili, pa možemo odmah da izgladimo odnose. Nismo od onih parova koji dopuštaju da im se drugi mešaju u vezu i sve odluke donosimo sami. To je glavni razlog zbog kog ovako skladno funkcionišemo, pa i kada se na krv i nož posvađamo zbog sitnice - zaključuje Reljićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading