Slobi iza leđa?! KIJA SE OPET SASTALA SA ADVOKATOM!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.07.2018

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitav Balkan bruji o susretu Kristine Kije Kockar i Slobe Radanovića sa njihovim advokatom Vićentijem Darijevićem, u čijem je prisustvu popularni pevač konačno, nakon što je to prvobitno uradila pobednica "Zadruge", potpisao papire za razvod braka.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Kija Kockar šuruje sa advokatom Slobi iza leđa

Fanovi "Zadruge" s nestrpljenjem iščekuju nove informacije o razvodu Kije i Slobe, tačnije - sudskoj proceduri, budući da sporazumni predlog za razvod braka koji su supružnici potpisali ovih dana treba da bude predat sudu, zbog čega nije ni čudno to što je nova Kristinina fotografija na instagramu privukla veliku pažnju.

Kija se, naime, ponovo sastala sa svojim advokatom koji je, inače, njen dugogodišnji prijatelj, a sudeći po rečenici koju je ispisala, ovaj put se nisu sastali službeno, već privatno, u jednom noćnom baru.

Foto: instagram.com/kija_kockar__official
Šta li mute sad?

- Najbolji prijatelji zauvek - napisala je Kristina, koja je očigledno rešila da sebi da oduška, ispriča se i provede sa prijateljem kojeg mesecima nije videla, budući da je učestvovala u "Zadruzi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nora

15.07.2018 19:51

Pa da se kresne sa starim svalerom.