POMIRILI SE ĐEKSON I ANDRIJANA!

Zadruga

13.07.2018

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Đerić Đekson pomirio se preksinoć sa Andrijanom Radonjić na Informerovoj žurki iako je njegova bivša rijaliti-devojka Mina Vrbaški na sve načine pokušavala to da spreči.

RepublikaFoto: E-STOCK
Andrijana i Đekson ponovo zajedno...

Naime, dok su reper i pevačica sedeli zajedno za stolom rešeni da izglade nesuglasice nastale prethodnih dana zbog Đeksonovih bivših, Mina im je sve vreme dobacivala od susednog stola, provocirajući ga i namigujući mu da izađe s njom napolje, a u jednom trenutku je čak prišla Nemanji i stavila mu ruke preko očiju.

RepublikaFoto: printscreen/instagram
Pokušala da rastavi Andrijanu i Đeksona... Mina Vrbaški

Međutim, ništa od toga joj nije pošlo za rukom jer je Đerić po svaku cenu hteo da povrati Radonjićkino poverenje. Držao je za ruku, ljubio je i nežno joj šaputao, pa je ona na kraju ipak popustila iako je bila veoma ljuta i neko vreme rezervisana prema njemu. Sa Informerove žurke cela ekipa se preselila na splav, gde se par opustio i pred svima razmenjivao nežnosti.

Mina je i tu pokušala da im se utrpa i mešala je ispred Đeksona pokušavajući da ga zavede, ali je on na vreme pobegao od nje.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading