SLOBA NEĆE DA OSTAVI KIJU NA MIRU: Njena reakcija je totalni ŠOK!

Autor: Republika

Zadruga

11.07.2018

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar nakoon Zadruge želi da se razvede od svog još uvek zakonitoog supruga Slobe Radanovića, međutim on vešto odugovlači i insistira na razgovoru sa Kristinom u četiri oka.

Foto: instagram.com/sampanjactatica
Kija i Sloba

Radanović želi da sačuva svoj brak, pa se svim silama bori da odobrovolji Kiju i da joj kaže da je voli, međutim ona izbegava susret sa njim upravo zbog toga da se i njoj ne bi vratila osećanja prema Slobi.

- Slobodan je Kristini slao poruke da je nakon svega shvatio da je i dalje voli i da hoće da se bori za njihovu ljubav. Pisao je da će do poslednjeg trenutka želeti da sačuva njihov brak i poručio da je siguran u svoja osećanja. Zvao ju je, ali mu ona danima nije odgovarala na pozive. Nakon toga su ga obavestili da je njegova supruga potpisala brakorazvodnu parnicu, a advokat ga je pozvao da i sam isto učini, što je on odmah odbio. Već danima odugovlači kako bi pokušao ipak da utiče na Kristininu odluku i uspeo da je nagovori da se vide i popričaju o svemu. Kad je izašao iz Zadruge shvatio je da je Luna bila greška i da vredi da se bori za ljubav koju oseća prema Kiji, a ubeđen je da i ona još uvek gaji osećanja, samo da preovladava bes - otkriva dobro obavešten izvor za blic.rs  i dodaje:

- S druge strane, dok Slobodan izbegava da potpiše razvod, Kija izbegava da se vidi sama oči u oči sa još uvek aktuelnim suprugom. Nakon njegove izjave ljubavi uplašila se da će da poklekne i da će joj se emocije vratiti, a nakon javne prevare i poniženja, poslednje što želi jeste da shvati da Radanovića i dalje voli. Na kraju je pristala da se vide, ali u prisustvu advokata, dok pevač bude potpisivao razvod, što Slobi nikako ne odgovara. Ubeđivao ju je da treba da sednu zajedno kao civilizovani ljudi, pa da kažu jedno drugom sve što imaju, ali Kristina izbegava svaku priliku da ostanu nasamo, upravo iz straha.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Ana

11.07.2018 09:43

Sloba juri finansijsku sigurnost i stabilnost. Zato je odbacio Kiju kada je napustila dobro plaćen posao. Luna je pričala da mnogo zarađuje. Sada mu je Kija opet dobra kada je shvatio da se prevario.

Odgovori 32 2
skocko

11.07.2018 11:00

Dosadio je vise sa njegovim lazima zasto ne potpisuje papire,uvek nalazi neki izgovor.

Odgovori 31 2
blučanka

11.07.2018 11:11

Preseravanje

Odgovori 24 1
Ana

11.07.2018 16:25

Ako se pomiri sa njim ista je kao on

Odgovori 19 0