KIJA UDARILA NA LUNU: Zvala ga je u toalet i SKINULA SE GOLA! Sloba: Niko me nije TERAO!

Autor:

Zadruga

09.07.2018

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suočavanje supružnika Kristine Kije Kockar i Slobodana Radanovića nakon rijaltija "Zadruga" sinoć u emisiji "Narod pita" nije se završilo onako kako su se mnogi nadali, jer do pomirenja nije došlo. A Kija i Sloba ponovo su zaratili zbog Lune.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Niko ga nije terao da uđe u vezu sa Lunom... Sloba Radanović
RepublikaFoto: dailymotion.com
Ona misli da nije kriva... Luna Đogani

Voditelj emisije Ognjen Nestorović najpre je upitao Slobu da li je vredelo što je sve stavio "na kocku" zbog veze sa Lunom Đogani s kojom nije ostao sada nakon svega, a Radanovićev odgovor donekle je bio očekivan:

- Da svestan sam, ali mene niko nije naterao na to, uhvatio za ruku i rekao: hajde dečko, idemo... - pokušao je da objasni pevač.

RepublikaFoto: dailymotion.com
Misli da je Luna odvukla Slobu u toalet... Kija Kockar

Međutim, Kija je imala repliku na Slobinu izjavu i osvrnula se na jedan događaj kada je Luna pozvala Slobu u taolet, a zatim se skinula gola. Ovo je Kiji poslužilo kao argument da navede da je Slobu ipak Luna povukla za ruku:

- Niko te nije hvatao za ruku, osim do wc-a - istakla je Kockarova, na šta se Sloba ironično nasmejao.

- Kulja mi ovde u stomaku, moram ovo da kažem. Smatram da, jeste da na neki način nije nateran, ali itekako je teško odoleti kada muškarca zove devojka ili žena u kupatilo i skine se gola... - rekla je stjuardesa.

- To je pogrešno predstavljeno jer se dogodilo posle dosta vremena - branio je Sloba Đoganijevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
sale

09.07.2018 13:32

Mogao je samo da se vole nekoliko dana. Kada je usla Kija trebao je da se pridruzi svojoj zeni. A svalerke ima u svakom sokaku.

Odgovori 33 5
Dila

13.07.2018 10:11

Sloba vrlodobrozna ag jeKristina varala ne sao saAndrijom, ne sao sa Filipčomu zadruzi eć i sadrugima, ali ćuti i ne želi da jej blati. Njihoa priča životsa je zavrpena. Svako ide svoim putem i ronaći sesvoju sreću. To jejedino ispravno i on je sesatn toga.Ona ga ne zaslužuje. Ali želi da sasvima ostne u dobrim odnosima.Pa on nije"lomio" ni prethodne njene luvnike... aj ne lupetaj....