MILJANA O MARKU: TAJ KLOŠAR ME VIŠE NE ZANIMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Miljković ne prestaje da juri Mariju Anu, koja mu se, po svemu sudeći, jako dopada i s njom želi nešto više od prijateljstva.

Foto: printscreen/TVPink
Miljana Kulić

Iako se tokom devet i po meseci, koliko je trajala "Zadruga", pravdao kako unutar rijalitija nema devojke koja je po njegovoj meri i kako ni sa jednom ne bi mogao da bude u vezi, on je po izlasku iz "Zadruge" demantovao samog sebe.

Prvo je izašao na večeru sa Miljanom Kulić, za koju se pričalo da je zaljubljena u njega, a onda je uhvaćen u društvu Marije Ane u jednom restoranu.

- Marko je bukvalno odlepio za Marijom Anom, a kako je ona sada slobodna i više nije s Filipom Đukićem, njemu je to olakšalo odluku da krene da je muva. Prvo je počeo sa porukama, u kojim je poželeo da se njih dvoje vide, a onda je i pre nekoliko večeri došlo do susreta. Miljković je posetio Mariju u restoranu, gde je imala prvi nastup posle "Zadruge". Ona je bila oduševljena što ga vidi, dok on nije skidao pogled sa njenog tela - priča izvor blizak pevačici.

Miljana: Prekinula sam svaki kontakt s njim, ne čujemo se

Neko vreme su proveli ćaskajući, a onda su se zaputili ka splavovima, gde su se našli da zadrugarkom Anom Korać.

Kako je pre Filipove bivše uživao u društvu Miljane Kulić, s kojom su ga povezivali tokom trajanja rijalitija, nismo mogli a da je ne pozovemo i pitamo šta misli o tome što se njena simpatija ipak odlučila za Mariju, a ne nju:

- Daleko bilo, kakve veze ja imam s tim? Kakve veze ja imam sa Markom Miljkovićem? Mene klošari poput njega ne zanimaju. Prekinula sam svaki kontakt s njim, ne čujemo se niti imam želju da ga vidim više nikada u životu - rekla je Miljana, koja je pobesnela kada je saznala da je Marko počeo da muva Filipovu bivšu devojku. Kako će se stvari dalje odvijati sa ovim ljubavnim trouglom, videćemo u danima koji su pred nama. Ubeđeni smo da mu Kulićeva neće ostati dužna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading