KIJA UHVATILA SLOBU SA MUŠKARCEM NA GOMILI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar ulovila je svog supruga Slobodana Radanovića u trenutku kada je uživao u maženju sa drugim muškarcem!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Sve se odigralo pre godinu dana, kada je ovaj kontroverzni par još bio u velikoj ljubavi, a ona skoro svakodnevno bila na putovanjima kao stjuardesa.

- Kija je tada bila najsrećnija žena na svetu, sa Slobom se preselila u Beograd, započeli su zajednički život kao verenici. Radila je kao stjuardesa. Iako je njen posao automatski značio razdvojenost od Slobodana, oboje su se radovali većim primanjima i boljem životu - počinje priču izvor Rijalitija koji je u to vreme bio blizak sa njima i nastavlja:

- Ona je nekada odsustvovala od kuće i po dve nedelje. Većinu vremena bili su razdvojeni. Kija se Slobi uvek najavljivala kada dolazi kući kako bi mogao da je sačeka i spremi joj jelo koje najviše voli, ali desilo se da je jednom prilikom htela da ga iznenadi i dođe kući bez najave. Dovezla se taksijem do njihovog stana na Dorćolu i bez mnogo buke, kako je ne bi čuo, ušunjala se u stan, a onda je usledio neviđeni šok za nju. U dnevnoj sobi je zatekla Slobu i njegovog tadašnjeg prijatelja kako se goli ljube i maze na ugaonoj garnituri.

Poletela je ka njima da se fizički obračuna sa obojicom, ali je Sloba uspeo da je zaustavi

Kako dalje navodi isti sagovornik, Kija nije znala gde se nalazi, počela je da vrišti na sav glas, dok su se njih dvojica pogubili od straha i šoka kada su je videli na vratima.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

- Bili su unezvereni i počeli su da navlače garderobu na sebe. Poletela je ka njima da se fizički obračuna sa obojicom, ali je Sloba uspeo da je zaustavi. Za to vreme njegov razgaćeni drugar uspeo je da navuče stvari na sebe i pobegne iz stana u vidu magle. Kristina je bukvalno doživela nervni slom i bila je danima u depresiji. Čak je tražila slobodne dane kako bi došla sebi. Sloba joj je objasnio kako je to bio samo eksperiment i kako je bolje što ga nije zatekla sa ženom. Liberalna i prepuna ljubavi prema njemu, Kristina je prešla preko svega. Njih dvoje su se dogovorili da nikada nikome ne pričaju da ga je uhvatila na gomili sa muškarcem, a tako je ostalo i do danas - završava naš izvor ovu skandaloznu priču iz braka Slobe i Kije, koji, po svemu sudeći, nije bio nimalo savršen ni pre njihovog ulaska u rijaliti "Zadruga" pre deset meseci.

Ono što su svi imali priliku više puta da čuju od Kristine je to da je ona Slobu u rijalitiju upozoravala da pazi šta priča i kako se ponaša da ona ne bi počela da iznosi detalje koji mu se nimalo ne bi svideli. Upućeni tvrde da je upravo na to i mislila.

- Kristina je znala kako može najviše da ga povredi, ali ga ipak nije odala. Takođe, svi su mogli da vide Slobinu prepisku sa muškarcem s početka 2015. godine koja je isplivala, a Kijina kuma Vanja je javno u emisiji pričala kako je Slobin drug Stefan zaljubljen u njega - završava priču naš sagovornik.

Pozvali smo aktere priče za komentar, ali ni Kija, a ni Sloba nisu bili dostupni do zaključenja broja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Marija

03.07.2018 20:45

Ostavite vise Slobu na miru. Kristina je primila prsten od udvaraca pa neka ide sa njim. Samo blati Slobu , ponavlja stotonu puta iste stvari. Vec je dosadila sa tim

Odgovori 17 41
Marinela

03.07.2018 21:36

@Marija - Da li ti slijepa ili glupa , čitaš li što piše u tekstu, nije ga Kija odala.

Odgovori 38 8
Ljubica

04.07.2018 05:38

Sve smo pretpostavili jos u Zadruzi. Kija je laf a mogla je da ga osramoti zvanično. Zato je on navalio da se ponovo u maju s njom venča

Odgovori 23 4
sale

04.07.2018 07:09

Vrlo je verovatno. Sa Lunom je glumio ljubav i bio nepokretan kao klada u krevetu.

Odgovori 23 2