KIJINA MAJKA PUKLA PA SVE REKLA: Draginja i Anabela su ŽENILE OŽENJENOG ČOVEKA!

Autor: Blic.rs

Zadruga

30.06.2018

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Kristine Kije Kockar, Nadica Zeljković tokom devet meseci trajanja rijalitija "Zadruga" nije želela da komentariše previše javnu prevaru koju je učinio njen zet Sloba Radanović sa Lunom Đogani.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Njena majka kaže da je "stavila tačku" na brak sa Slobom... Kija

Međutim, nakon svega, Nadica je priznala da nije mogla da veruje da je njena Kija pružila još jednu šansu Slobodanu posle svega:

- On ne zna da li će da potpiše? Ne znate vi moju Kristinu kad zacrta nešto. Nije ljudski da se oni ne razvedu sad, volela ga ili ne. On hoće da popriča sa Kijom, ali ono svoje isto, eto on je tu da joj pomogne, uz nju je. Ma ja ceo grad znam, kome će on da pomogne? Pa mi smo njemu pomagale. On sad i pare Kijine od nagrade ne traži jer kaže da je jako dobar čovek, pa se sad eto tako pere. Dokazuje se ljudima, ma on je takav - osula je Nadica sada po zetu.

RepublikaFoto: Promo foto
O zetu nije htela da govori ružno... Gagi u emisiji sa Nadicom

Kijina majka, uverena je da je njena ćerka sada donela konačnu odluku:

- Neka Slobodan nju voli, meni se baš sviđa što je voli. Nemam ja ništa protiv, ali ono što je uradio tamo... Ja sam jako ogorčena bila na Kristinu u smislu dokle više mu daje šansu. Dokle više ga pušta?! Ona je kasnije i sama to objansila, da je uradila to da vidi dokle on može. Meni je bilo teško. Razmišljala sam jesam li se ja to okotila pa rodila Žutu (pas iz rijalitija) da trči za Slobom, ili sam rodila kraljicu moju. Razmišljala sam šta se to desilo. Ljubav je ljubav, volela ga je pa šta sad da se radi. Ne može ni ona da pređe, vidi se da ne može. Mislim da je shvatila konačno.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Tašta je sada o njemu rekla šta misli... Sloba

Zeljkovićeva je otkrila da su se svi iznenadili zato što mesecima nije rekla nijednu ružnu reč za zeta, ali ni za priju Draginju, pa čak ni za Anabelu Atijas koja je sa njenom ćerkom vodila rat. Ovoga puta Nadica je odlučila sve da ih prokomentariše:

- Svi se čude kako sam se suzdržavala da ne kažem svašta o njemu. Ma on me nije interesovao, samo sam razmišljala da moje dete dođe sebi i da bude dobro. Nisam htela da se bavim njim. Dok njegova majka moje dete toliko mrzi da ne stigne da voli svoje. Jako sam se razočarala u te majke, u Draginju a onda i Anabelu kad joj je tapšala. Pa one oženjenog čoveka žene. Gde su one otišle, negde su zalutale i izgubile se. Nisu mogle da se snađu kako treba. To je to kad se ide planski, a ne ljudski. Naravno da se izjalovi pola stvari. Neka Slobodana sa srećom mu sve, hvala mu i na ovome, samo da prestane da boli moje dete. Nadam se da će prestati brzo, mora.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sad će čuje priju... Draginja Radanović
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nadica je i za nju imala šta da kaže... Anabelan Atijas

O tome da li joj je Sloba nekad rekao nešto ružno ili je uvredio Nadica je takođe progovorila:

- On je jako dobar čovek, nije on mene uvredio, on mi je zabio nož u leđa i boli me dok ga vadim, toliko boli. Ko što mi Kija kaže: “Mama boli me unutra, to je fizička bol”. Srce boli, ne može to samo tako da prođe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Mima

30.06.2018 17:27

Kako fina zena!Ne bavi se ona zetom.Jok ja se bavim!

Odgovori 13 36
Nickname

30.06.2018 17:54

Ne prastaj Kija, lazov je uvek lazov i kurvar je uvek kurvar!

Odgovori 41 5
Sonja

30.06.2018 19:10

@Mima ma jok pustice da joj povredjuje dete i cutace dok druge majke "stiteci" svoju decu, pljuju i svasta rade njenoj kcerki.

Odgovori 34 7
Kojo

30.06.2018 19:59

Koga ovo Jos zanima.

Odgovori 14 16