KIJA: AKO SLOBA HOĆE DA DOĐE DO MENE, NAĆI ĆE NAČIN!

Autor: blic.rs

Zadruga

26.06.2018

12:15 >> 12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kija Kockar otkriva da joj je Sloba poslao poruku da se vide, ali da mu nije ništa odgovorila. Ona je dodala da će se pomiriti sa suprugom ako osvane izvinjenje na svakom bilbordu u Beogradu.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar

Pobednica "Zadruge" Kristina - Kija Kockar otkrila nam je da je uprkos činjenici da je ona već potpisala razvod, njen još uvek aktuelni suprug Sloba Radanović pokušao da stupi u kontakt sa njom nakon rijalitija, pa ju je upitao da se vide.

- Sloba mi je poslao poruku da se vidimo, ali ja nisam ništa odgovorila. Želim da napravim distancu. Posle svega što mi je učinio to je to. Zaista mislim da više ništa neću učiniti za naš brak i da neću pričati sa njim. Nema potrebe, jer šta taj čovek može da mi kaže - otkriva popularna stjuardesa.

Upitali smo je na koji način pevač može da povrati njenu naklonost i ljubav, a ona nam je u dahu odgovorila:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar i Sloba Radanović

- Ako zaista želi da dođe do mene, naći će načina. Ja mu se na telefon neću javljati, tako da neka smisli nešto. Neka organizuje koncert, izvinjenje na svakom bilbordu u Beogradu. Neka smisli nešto, ja ne znam. Ako želi da pričam sa njim, jedna poruka mu sigurno neće ispuniti želju da promenim mišljenje, a kamoli nešto drugo. Posle svega što sam videla stvarno sam razočarana, ja to nisam zaslužila. To mi je muž i tako nešto da mi uradi, nemam reči - iskreno je poručila Kristina.

Kockareva je zatim otkrila da su preloman trenutak i konačna odluka da se razvede usledili nakon što je svojim ušima preko snimaka na internetu čula šta je Radanović pričao o njoj u "Zadruzi".

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Svašta se desilo u rijalitiju. Posebno me je pogodilo kad sam videla šta je sve pričao meni iza leđa, a govorio mi da nije tačno. A kad sam izašla videla sam snimak i sve te izjave i kad me je ogovarao kod Lune... Čula sam i razgovor kada je poslednji put pričao sa mamom, to mi je bilo baš strašno jer sam uvidela koliko mene njegova porodica ne voli. Zaista ne mogu više da se borim protiv toga - tvrdi Kristina.

Kija za sada ne želi da se vidi sa Slobodanom, ali kada smo je upitali šta bi mu zapravo rekla kada bi se sreli na ulici, ona nam je poručila:

- Rekla sam mu sve već, ali bih mu dodala i potvrdila to da će se mnogo kajati što je meni učinio tako nešto pred kamerama. Rekla bih mu i da će se kajati što više nismo zajedno - zaključila je Kristina Kockar za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
blučanka

26.06.2018 12:19

Slobo potpisuj te papire i bježi glavom bez obzira.

Odgovori 6 38
grgonzola

27.06.2018 09:35

@blučanka - Prvo da potrosi Kijine pare pa posle razvod. Hahahahaha!

Odgovori 11 0
ugo

26.06.2018 12:50

KRALJICA!!!

Odgovori 31 3
Tijana

26.06.2018 16:58

Kija hoce da kaze da ju je izigrao i varao 9 meseci. Porusio je sve mostove. Sada treba da pokusa da pravi nove mostove i kontakte. A da li ce uspeti ne znamo.

Odgovori 21 1