Nakon svake svađe sa Slobom, KIJA PRETILA SAMOUBISTVOM!

Autor:

Zadruga

26.06.2018

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je pevač Sloba Radanović u rijalitiju "Zadruga" prevario svoju suprugu Kristinu Kiju Kockar i otpočeo vezu sa blogerkom Lunom Đogani, njegova žena je ubrzo ušla u velelepni grad i suočila se sa njim, a često su gledaoci mogli da čuju njihove svađe koje su se odnosile na život u braku ovog para!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

Kija je u programu uživo nevernom suprugu lupala šamare, vikala i pretila, a kako je rekao pevačev bliski rođak, nije joj bilo strano ni da tokom braka Slobu ucenjuje samoubistvom. 

- Strašno je šta je naš Sloba preživeo pored nje i šta će tek da preživljava. Ona je takva ženska da se ne libi ni od čega. Kada su se njih dvoje upoznali, bila je sva fina i na note, ali čim su počeli da žive zajedno, jasno smo videli ko je ona i šta je. Samo je on, mučenik, bio slep od ljubavi. Sloba tada nije bio zaposlen, borio se kako je znao i umeo, pomalo je pevao, još manje zarađivao, a ne bi prošao ni dan da ga ona ne podseti da nema posao i da je beskoristan - rekao je izvor i dodao da se dramatično promenila kada je Kristina shvatila da je Sloba talentovan za muziku. 

- Čim je shvatila da je uhvatila zlatnu koku, rešila je da ga doveka veže za sebe. Hvali se ona na sva usta da mu je kupovala odela za takmičenje, da mu je plaćala postere,a to je radila samo da bi sutra mogla da ga ucenjuje i prebacuje mu - rekao je izvor i dodao da je Kristina svaki put kada bi se par posvađao imala običaj da  preti da će iseći vene.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Kija Kockar

- Maltretirala ga je svaki božji dan, namučio se kao Isus pored nje. Terala ga je da satima raspravljaju o svakom problemu, bio mali ili veliki, a u svakoj svađi je instistirala da je ona u pravu. Na kraju je uvek popuštao da se ne svađa sa... da ne kažem šta... - rekao je izvor i dodao da je ozbiljan sukob nastgao kada je Kristina pronašla poruke koje je Sloba slao drugim devojkama. 

- E tu je pukla potpuno i mesecima mu krv pila na slamčicu. Nije prestajala da ga maltretira, a on je nesrećnik u jednom trenutku predložio da se razvedu. Tek tada je nastao haos, počela je da ga ucenjuje i da mu preti da će prerezati vene ukoliko je ostavi. Nije posle padalo na pamet da pominje razvod, a mučenik je pokušao da pobegne od nje u rijalitiju - rekao je izvor za beogradske medije.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

26.06.2018 12:45

Sad ćete,posle razvoda, vi svi iz familije dobiti nazad tu "zlatnu koku" za koju ste se tako zdušno i svim sredstvima borili,pa je čerupajte,jer izgleda da vam je Kija samo zbog podele plena smetala.

Odgovori 25 8
Nickname

26.06.2018 14:59

Kija ne lici na samoubicu, nijednu naznaku suicida nema!

Odgovori 15 7