Rijaliti Zadruga ušao u najuži izbor za titulu NAJBOLJEG TV PROGRAMA U EVROPI!

Autor: Republika

Zadruga

25.06.2018

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre samo četiri dana televizija Pink je dobila pismeno obaveštenje od komisije prestižnog takmičarskog festivala NATPE koji se ove godine održava u Budimpešti da je njen rijaliti program Zadruga ušao u najuži izbor od 22 televizijska formata koji će se takmičiti za titulu najboljeg televizijskog programa u ovoj sezoni!

RepublikaFoto: Televizija Pink
Zadrugari napravili poseban šou

Kasno večeras obavešteni smo da je Zadruga ušla u finale sa još dva evropska projekta i da će se u sredu 27. juna žiri u sastavu Manuela Kaputi iz Berluskonijevog Media-seta, Marieta Temesvari iz Sony pictures television i Katarina Višnevska iz Film UA odlučiti koji od tri televizijska projekta će odneti ovu prestižnu nagradu!

RepublikaFoto: Public
Željko Mitrović

Pored Zadruge u samom finalu našli su se i format IN THE DARK i format TWINS, a u sredu će se znati koji od ova tri formata će poneti titulu najinovativnijeg TV formata u 2018. godini prema američkom udruženju NATPE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading