PRVI PUT OD KADA SU POTPISALI PAPIRE ZA RAZVOD, KIJA I SLOBA ZAJEDNO!

Autor:

Zadruga

25.06.2018

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno najpopularnije ličnosti u Srbiji- Kristina Kockar, Sloba Radanović i Luna Đogani ponovo će se naći "oči u oči" u istoj prostoriji. Ovaj ljubavni trougao odgovaraće na pitanja voditelju Ognjenu Amidžiću u emisiji "Amidži šou".

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Razvode se... Kija i Sloba

Kako je Republika.rs prva pisala o tome da su Kija Kockar i Sloba Radanović potpisali papire za razvod, to će biti i glavna tema emisije. 

A osim njih troje, u emisiji će gostovati i trećeplasirana učesnica "Zadruge" Teodora Džehverović, kao i Miljana Kulić koja se na kraju ovog rijaliti programa našla na petom mestu.

Osim teme razvoda Kije i Slobe, sve zanima i kako oni, kao i Luna provode dane van dometa kamera rijalitija "Zadruga", o čemu će ih Ognjen dobro ispitati. 

Foto: RTV Pink
Sve zanima šta oni sada rade... Kija, Sloba, Luna, Teodora i Miljana

A iz prve ruke saznaćete kako su protekli prvi Slobini nastupi u dijaspori, ali i kako se Kija sprema za nastup sa Borom u diskoteci u Nemačkoj, gde je proteklog vikenda nastupao Radanović.

Miljana Kulić će govoriti o pripremama za dolazak bebe, kao i šta sada planira, kao i sa kojim zadrugarima će i dalje ostati u kontaktu, a sa kojima ne.

Teodora će ispričati šta se u njenom životu promenilo otkako je postala učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, kako izgleda njena veza sa Anđelom Rankovićem sada kada su napustili "Zadrugu", ali i da li se čula sa Ćazimom Osmanijem, koga su često pominjali ostali zadrugari.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Rešetaće ih pitanjima... Ognjen Amidžić

Uključenja gledalaca, lude igre i najbolja zabava su samo deo onoga što vas očekuje, zato ne propustite emisiju "Ami G Show" u utorak 26. juna od 23 časa  na Televiziji Pink!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading