LUNA: Najviše me je razočarala OVA zadrugarka!

Autor: pink.rs

Zadruga

24.06.2018

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je u toku svog gostovanja u emisiji "Zadruga, narod pita" komentarisala i Jovanu Tomić Matoru, koje se od ranije poznaju i koje su živele zajedno u rijaliti programu "Zadruga".

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Evo šta ima da kaže o Jovani

U superfinalnoj noći rijaliti programa "Zadruga" došlo je i do svađe između Lunine majke Anabele Atijas i Jovane Tomić Matora, a Luna Đogani je za Matoru rekla kako se mnogo razočarala u nju.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

- Naravno da se nisam čula sa Matorom. Jovana je moje najveće razočarenje u Zadruzi, zato što smo mi bile poznanice. Ona je mene podržala kada sam ušla. Bila je uz mene. Družile smo se i onda se samo krenula na drugu stranu. Ja joj ništa ne zameram. Želim joj svu sreću ovog sveta. Ne bih volela nikada da je sretnem. Smatram da je jako pogrešila što se mene tiče. Ranije je imala jako lepo mišljenje o meni i jako je želela da se druži sa mnom. To je zaboravila - izjavila je Luna.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledala situacija kada je Luna Đogani komentarisala Jovanu Tomić Matoru u emisiji "Zadruga, narod pita".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading