SLOBA NIJE ZARADIO, A ONE SU NAPLAĆIVALE PREVARU I S*KS: Pogledajte KOLIKI su bili honorari Zadrugara!

Autor: blic.rs

Zadruga

24.06.2018

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva sezona rijalitja Zadruga je završena pre samo nekoliko dana, a nove informacije koje okružuju ućesnike isplivavaju iz dana u dan. Na redu je bilo i pitanje honorara, koje je svakako zanimalo mnoge gledaoce.

RepublikaFoto: e-stock/:R.RISTIĆ
Kija Kockar najviše zaradila

Naime, dok je Sloba ušao za honorar od čitavih nula dinara, njegova još uvek aktuelna supruga uzela je čak 80.000 evra.

Da ironija bude još veća, Kristina je ove pare zaradila upravo zbog činjenice da ju je Sloba prevario pred milionskim auditorijumom. 

Radanović je po ulasku u “Zadrugu”, posle svega nekoliko dana bacio oko na blogerku Lunu Đogani, varnice su sevnule, a oni su se, na zaprepašćenje mnogih, prepustili strastima. Dok je pevaču to donelo epitet nevernika i nadimak “Sloba balvan”, njegova aktuelna supruga je našla način da posle svega makar inkasira.

RepublikaFoto: Republika.rs

- Kristina je danima patila i gledala kako je muž vara. Nakon mora suza i bola u njoj je proradio bes, pa je rešila da mu sve vrati. Posle navodne veze sa Andrijom, o kojoj nikad nije otkrila sve detalje pa su mnogi sumnjali u njenu istinitost, Kockareva je našla pravi način da se osveti. Ušla je u rijaliti kako bi Radanoviću i njegovoj ljubavnici pomrsila konce. Međutim, ni ona nije naivna, pa nije postala rijaliti zvezda za džabe. Napunila je džepove, sa produkcijom je potpisala ugovor na 80.000 evra. Tako je Kristina Kockar postala najveća zvezda u Zadruzi, jer je dobila honorar veći od svih drugih učesnika. A ono što je najsmešnije je činjenica da Sloba, koji je prevarenoj supruzi obezbedio pare, za svoj ulazak u novoizgrađeni grad nije uzeo ni cvonjka. Ušao je kako bi se ispromovisao, pa da na tezgama više zarađuje, i dok će on danonoćno pevati da bi opet finansijski stao na noge, njegova supruga neće morati da radi ništa u skorijem periodu, samo da uživa u novcu koji je zaradila, a koji joj je obezbedila suprugova nevera. Čim je čula predlog da uđe u Zadrugu nije puno razmišljala. Još kad je čula cifru ... - otkriva dobroobavešteni izvor blizak produkciji, a prenosi Blic.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Sa druge strane, Luna Đogani, koju sad češće nazivaju ljubavnicom nego blogerkom, za svoje učešće u rijalitiju uzela je nedeljno 700 evra, tačnije, 28.000 evra ukupno. Međutim.

- Đoganijeva se o svom honoraru dogovorila pomoću mama Anabele. Načelno je trebalo da bude 700 evra, ali se situacija promenila kad je Luna započela svoju romansu sa Slobom Radanovićem. Kako se iza kulisa šuškalo, perspektivna blogerka je i u toj ljubavi uvidela način da zaradi, pa je ugovorila da od produkcije dobija novac za svaki seksualni odnos u koji je stupila sa svojim izabranikom. Cifra nije poznata, međutim, s obzirom na to da je Luna zbog svađa, tuče i nepoštovanja pravila produkcije iz nedelje u nedelju novčano kažnjavana, biće dobro da iz rijalitija izađe sa cifrom koju je unapred ugovorila. Pritom, činjenica je ta da joj ni malo u prilog ne ide veza sa oženjenim muškarcem, što je i sama shvatila pred kraj “Zadruge”. Pitanje je samo da li je 28.000 evra cifra koja će njoj biti dovoljna da sebi opravda sve što je uradila pred kamerama - zaključio je dobroobavešteni izvor, koji je upućen u zarade zadrugara.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen

Kad se sve sabere i oduzme, prevara se najviše isplatila prevarenoj Kristini, koja do poslednjeg trenutka nije otkrila da li je u rijaliti ušla zapravo da bi vratila muža, ili, sa druge strane, zbog osvete. Po mišljenju pojedinaca, nije isključeno ni da je razlog novac, a činjenica je da je upravo ona sa produkcijom sklopila najbolji ugovor. S obzirom na to da je Sloba čast dao za džabe, u narednom periodu će se saznati da li će mu pripomoći supruga sa znatno dubljim džepom, ili ljubavnica koja neće moći baš toliko da mu ponudi. Suma sumarum, Kija je propast braka naplatila debelo, dok je ljubavnica prošla trostruko gore, a Sloba, koji je sve vreme bio između dve vatre, samo se opekao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading