POČELO FINALE ZADRUGE: Ko će osvojiti 50.000 EVRA!

Zadruga

20.06.2018

19:02 >> 19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko finale najgledanijeg rijalitija u regionu - "Zadruge" upravo je počelo, a članovi porodice, prijatelji i fanovi okupili su se kako bi podržali svoje favorite koji su se devet meseci borili za ovu noć i nagradu od 50.000 evra.

Foto: TV Pink/printscreen
Otvorila finale "Zadruge"... Dušica JakovljevićRepublika

Foto: TV Pink/printscreen

Oni će se boriti za pobedu...12 superfinalista "Zadruge"

Superfinalisti "Zadruge" Kristina Kija Kockar, Slobodan Sloba Radanović, Luna Đogani, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Miljana Kulić, Senada Nurkić poznata kao Maca Diskrecija, Lepi Mića, Milan Milošević i Ana Korać željno iščekuju ishod ovog takmičenja, a za to vreem naplžolju ih čekaju jnjihovi najmiliji.

Među prvima je stigla Lunina majka, pevačica Anabela Atijas koja se zagrilia sa ocem Slobodana Radanovića, Dušanom i otkrila da jedino što žele je da šire ljubav.

Foto: Republika.rs
Ujedinili se zbog dece...Anabela i Dušan

Roditelji Miljane Kulić ovoga puta nadaju se pobedi, a s obzirom da je ovo prva trudna učesnica u rijalitiju ikada oni  žele i da što pre vide svoju ćerku kako bi je zagrlili.

Foto: Republika.rs
Marija Kulić

Za neke veliko iznenađenje je bio i ulazak Sare Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa u samu završnicu rijalitija, ali za pevačicinu majku Indiru nije. Ona je priznala da joj nije važno ko će pobediti i da samo želi što bolji plasman svoje ćerke i njenog dečka.

RepublikaFoto: Republika.rs
Indira Reljić stiže da podrži ćerku Saru i njenog dečka Vojketa...

Večeras su zajedno stigle i Sanja Stanković i Jovana Tomić matora, prvi gej par u rijaltiuju koje su priznale da su podršku dale Kristini Kockar. 

Bivše učesnice Andrijana Radonjić i Zorana Stefanov zajedno su došle na superfinale Zadruge kako bi podržale svoje bivše cimere.

RepublikaFoto: Republika.rs
Bila je i ona na iskušenju... Andrijana Radonjić
RepublikaFoto: Republika.rs
Došle zajedno... Zorana i Andrijana
RepublikaFoto: Republika.rs
Filip Đukić i Nikola Arsić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading