POBEDNIKU ZADRUGE 50.000 EVRA, OSTALIMA AUTOMOBILI I PUTOVANJA!

Autor:

Zadruga

20.06.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedina nagrada za pobednika rijalitija "Zadruga" za koju se od samog početka znalo jeste vrtoglava suma od 50.000 evra, a tek sada je otkriveno da će i superfinalisti koji se budu našli na drugom, trećem, pa i četvrtom i petom mestu osvojiti vredne nagrade.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Njih 12 se bori za pobedu... Finale "Zadruge"

Devetomesečno nadmetanje za titulu pobednika "Zadruge" večeras od 21 čas se završava, a kroz ovaj rijaliti prošlo je oko 70 takmičara, neki su se i kroz baraž vraćali, a u finalu se našli 23 učesnika. Od subote su iz "Zadruge" započela ispadanja učesnika, a među prvima koji su napustili najpopularniji šou program u regionu bile su: Zorica Marković i Gordana Džehverović, sutradan su iz Bele kuće izašli Marija Ana Smiljanić i Radosav Stefanović Žuti, u ponedeljak je trka završena za Baneta Čolaka, Boru Santanu i Andrijanu Radonjić, dok su sinoć imanje u Šimanovcima napustili Nemanja Đerić Đekson, Jovana Tomić Matora, Marko Miljković i Sanja Stanković.

RepublikaFoto: Promo foto
A ovako je počelo 6. septembra prošle godine...

Danas, poslednjeg dana, ostalo je 12 superfinalista koji će se boriti za glavnu, ali i druge nagrade. Kako saznajemo, pobednik "Zadruge" dobiće 50.000 evra, kao i počasnu statuu, a onaj ko se bude našao na drugom, trećem, četvrtom i petom mestu odvojiće automobil. Nagradno putovanje dobiće oni koji se budu našli na šestom, sedmom i osmom mestu prema glasovima gledalaca što znači da će ukupno osam učesnika biti nagrađeni po završetku "Zadruge".

 

 

#rtvpinkofficial #zadrugaofficial #pink.rs

A post shared by Milica Mi (@milica.mitrovic.pink) on Jun 20, 2018 at 6:45am PDT

 

Oni koji će se večeras boriti za ove nagrade, njih 12 su:  Kristina Kija Kockar, Slobodan Sloba Radanović, Luna Đogani, Teodora Džehverović, Anđelo Ranković, Sara Reljić, Vladan Vojnović Vojke, Miljana Kulić, Senada Nurkić poznata kao Maca Diskrecija, Lepi Mića, Milan Milošević i Ana Korać.

 

 

#rtvpinkofficial #zadrugaofficial #pink.rs#supeefinale#veceras#21h

A post shared by Milica Mi (@milica.mitrovic.pink) on Jun 20, 2018 at 8:18am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nickname

20.06.2018 18:52

Da li moze i honorar i 50.000 ili samo jedno od toga ?!!?

Maja

21.06.2018 00:51

Moze i honorar kao posebna plata, i nagrada 50.000 kao nagrada za najbolje plasiranog.