Jadranka Barjaktarović ne podržava ni Kiju, ni Lunu, već je njen favorit OVA ZADRUGARKA!

Autor: pink.rs

Zadruga

17.06.2018

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na dešavanja u najgledanijem rijalitiju u regionu, "Zadruzi", ne ostaju imune i naše poznate ličnosti. Naime, popularna pevačica Jadranka Barjaktarović otkrila je da svaki slobodan trenutak provodi prateći ovaj zabavni program.

Foto: printscreen/instagram
Jadranka Barjaktarović

Jadranka ne krije da je oduševljena ovim projektom, ali i sklopom zadrugara koji čine ovaj rijaliti program još uzbudljivijim.

- Gledam zaista Zadrugu dosta. Ne bi trebalo s obzirom na to da skoro i ne spavam. Pratim uveče šta se dešava. Upućena sam u sve kao i u priču o ljubavnom trouglu. Sto puta sam u zadnje vreme rekla "Meni ništa nije jasno". To je jedna moja rečenica, ali oni valjda najbolje znaju, a mi smo na neki način tu da ih podržimo. Pre svega, ja podržavam ovaj rijaliti, to je nešto najbolje što sam u poslednje vreme gledala. Moji prijatelji i poznanici, ljudi koji prate "Zadrugu", zaista su neverovatni fanovi ovog zabavnog programa, svih učesnika, a posebno trojke Luna, Sloba i Kija. Oni su tu došli da zarade novac, tako da ne mogu da ih žalim - rekla je Jadranka.

Foto: printscreen/youtube.com
Ljubavni trougao

Ono što je svakako obeležilo proteklih devet meseci jesu dešavanja između aktera ljubavnog trougla, Lune Đogani, Slobodana Radanovića i Kristine Kockar. Pevačica je bez dlake na jeziku prokomentarisala šta misli ko je od njih troje najveći krivac zbog situacije u koju su dospeli.

- Ne znam ko je u čijoj koži. U Luninoj i Kijinoj koži bih se totalno drugačije postavila, što se tiče mog ličnog stava. Ja nikad u životu sebi ne bih dozvolila da se zaljubim u oženjenog muškarca, pa da je ne znam šta. Ja sam patrijarhalno vaspitana i meni je to potpuno nenormalno. U današnje vreme se to dešava na svakom koraku, ali ja u njenom slučaju ne bih dozvolila da se to meni desi pred milionima. Verovatno i da sam se zaljubila, jer ljubav ne može da se kontroliše, ali bi to sigruno kontrolisala, jer bih imala jedan jedini motiv, a to je da ne ukaljam sebi svoj obraz, svojoj familiji. Mislim da to nije vredno toga. Daj Bože da svi u budućnosti budu srećni, da sve ono što žele da im se ostvari. A i što se tiče Kije i njene situacije, ne znam da li bih dozvolila sebi da uđem u rijaliti. Ako bih ušla, ušla bih na nekoliko dana da se obračunam. Meni ništa nije jasno, ali opet sam našla kanal da razumem i jednu, i drugu i treću stranu. Kad sve saberem i oduzmem on mi je najviše kriv - objasnila je atraktivna pevačica.

Jadranka je dodala da je njen favorit mlada Ivanjičanka Ana Korać, a evo šta ona smatra za njene najveće kvalitete.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

- Ona je nekako uvek tu, a ipak neutralna. Uvek je drug, nije bila vulgarna, prosta. Uvek je sređena. To je dokaz da sve možeš kad hoćeš. Ovime što je pokazala srušila je sliku koja je napravljena u medijima o njoj. Vidi se u njoj neka dobrota, ima veliko srce. Ona mi je tamo bez neke greške - rekla je Jadranka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading