(VIDEO) ZORICA MARKOVIĆ IMALA S*KS U ZADRUZI?!

Autor:

Zadruga

16.06.2018

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković je sve nasmejala do suza svojim izlaganjem o tome zbog čega ona treba da pobedi!

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Zorica Marković

- Ja treba da pobedim, jer sam imala seks sa dvojicom, trojicom ovde. Našla sam ovde štek, tako da niko nije mogao da provali. Svake noći sam imala orgazam. Tako da, Luno, trebala si sa mnom da se družiš. Krala sam ovde tunjevine, pivo, čokolade, ma, sve sam ja to pokrala. Ja treba da pobedim što sam svakom od genetike, porekla do sunca, sve sam vam živo psovala i mrtvo. Što se tiče suđa i svega, razbijala sam i ništa štedela nisam. Iz štale nisam izlazila, od ujutru... i izađem samo kad treba da popijem kafu sa nekim. Treba da pobedim, jer sam noću budila ljude i klala se sa svima. I na kraju, treba da pobedim stvarno - pričala je ironično Zorica.

Pevačica smatra da ne postoji mogućnost da dostigne visoku poziciju pored ostalih igrača koji su tokom svog boravka u rijalitiju bili aktivni u svako doba dana i noći, pa je isto tako dala sebi za pravo da se našali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading