(VIDEO) EVO DOKAZA DA LUNA LAŽE: IPAK JE FLERTOVALA SA MARKOM!

Autor:

Zadruga

15.06.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari ne prestaju da komentarišu burnu žurku koja je iznedrila brojne incidente. Sve je počelo sa laganim flertom Marka Miljkovića i Lune Đogani, a završilo se tučom blogerke i njenog bivšeg oženjenog dečka Slobe Radanovića!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Zadrugari

Stanari rijaliti programa "Zadruga" ostali su šokirani onim što su videli, a o svemu su razgovarali jutros Lepi Mića, Milan Milošević, Marko Miljković i Bora Santana u dvorištu nakon buđenja.

- Rekao sam Luni da ide sa Markom iz inata, ona kaže: "Pa da", pa što ne kažeš za stolom? On će on nje pobeći peti dan kada izađu napoljue, oni su drugi mentaliteti. Dečko ima društvo iz jednog malog mesta, on ima, pevuši. Ova krenula sa petnaest godina da hoda po klubovima, dete poznatih roditelja misli da je jako bitna. Neka radi šta hoće. Ja joj kažem da je njena ljubav bolesna! Mani se ćorava posla, čuvaj svoje dostojanstvo. Ja razumem Anabelu kao majku, šta će? - govorio je Lepi Mića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani

- Podrška je jedno, a traženje stana i odlazak kod prijatelja je nešto drugo - dodao je Milan.

Bora Santana je zatim izjavio i kako mu je veoma čudno kada Luna viče na Slobu. U video-prilogu u nastavku ovog teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Nickname

15.06.2018 14:31

Zao mi je Lune, na kraju. Ona se stvarno zaljubila, ali u nekog idealnog Slobu koga je sama stvorila. Ne shvata ona gde je pogresila i dalje voza pricu da je ne vole i da je nasamarena i osudjena bez razloga. Ceo zivot su je ucili pogresno, da svet zbog nje postoji, zato nista ne kapira i iste ce greske ponovo praviti.

Dijana

15.06.2018 23:45

Luna jejSlobinatiha patnja. Ona galudo voli, jednotano ne može da seiskontrolišejer je ljubomorana na svakog. To je isto i sa Slobom.Oni imaju jake emocije, zato i dolazi do skukoba jer su u spcifičnimj okolnostima.

Ujka Vanja

16.06.2018 07:36

@Dijana - Pa vi ne znate sta je jaka emocija... ovo je smesno......

Marina

16.06.2018 12:29

Lunu sada ne vodi ljubav vec borba da ne izadje porazena kada je ovaj trojac u pitanju.Ubija je ljubomora,sujeta i zavist kada je Kija u pitanju.Uzdala se u to da ce izaci sa Slobom i moci svima da kaze,zbog ovog sam se borila i vredelo je-ljubav je pobedila.U toj igri,za koji nije dorasla savim se pogubila i na kraju i njega izgubila jer je previse mutila,lagala,manipulisala i on je na kraju postao svestan svega toga.Najveci krivac je njena majka koja je imala prilike vise od ostalih roditelja da joj posalje savet i da joj kaze da gresi i da se mane coravog posla ali joj je ona stalno slala podrsku i Luna je verovala da radi pravu stvar.Sloba je takodje slusao savete svoje majke iako je poceo da shvata da se on i Luna karakterno potpuno razilaze.Ovo sada sto gledamo je epilog jedne bolesne veze koja se desila u pogresno vreme na pogresnom mestu.