Sloba ispljuvao Lunu, pa se veselio sa Kijom!

Autor:

Zadruga

13.06.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobodan Radanović naglo je u toku poslednje žurke u "Zadruzi" sinoć promenio raspoloženje. Drvo mudrosti ga je odmah pozvalo u Rajski vrt kako bi čulo u čemu je problem, a Sloba je rekao kako mu smeta ponašanje njegovih cimera i Lune Đogani sa kojom je prevario suprugu Kristinu Kockar.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović razgovara sa Drvetom mudrosti

Ovaj razgovor prijao je Slobi, koji je po izlasku iz Rajskog vrta vidno raspoložen otišao i počeo da igra sa svojom još uvek zakonitom ženom Kristinom Kockar. Njih dvoje igrali su uz pesme koje je pevala Katarina Grujić, dok je Luna Đogani sedela na klupi nekoliko metara od njih.

Foto: printscreen/youtube.com
Sloba Radanović

Luna je sinoć razgovarala i sa Markom Miljkovićem, kome je rekla da je Slobu volela, ali da je on odabrao Kiju i da sa Slobom nije više u vezi. Đoganijeva je dodala i da je Slobi objasnila da joj je Marko samo drug, jer se Miljković zabrinuo da će Radanović biti ljubomoran na njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Seki

14.06.2018 08:25

Veselio se sa desetak zadrugara medju kojima je bila i Kija.