Kija plakala i tresla se!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kockar nije mogla da sakrije koliko joj je teško što je njen suprug Sloba Radanović na sceni Zadrugovizije sa ljubavnicom Lunom Đogani, pa se u jednom momentu gušila u suzama.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zagrljeni na sceni... Luna i Sloba

Pevač i blogerka su nastupili zajedno na četvrtoj po redu Zadrugoviziji, gde su se na kraju pesme "Sinovi tuge" strasno zagrlili. Iako je novopečena dizajnerka pretila da će odustati od učešća, na kraju je ipak pristala da se pojavi na sceni i to sa ogrtačem i maskom preko lica.

Kockareva nije mogla da sakrije koliko je pogodilo to što je Radanović grlio Đoganijevu, pa je Ana Korać sve vreme tešila

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nije mogla da se smiri...Kija Kockar

Dok su se Luna i Sloba grlili na bini, u bekstejdžu je Kristina Kockar lila suze. Ona nije mogla da sakrije da joj je veoma teško što Radanović nastupa sa Lunom i što joj pokazuje emocije pred svima. Kija nije mogla da zaustavi suze, a za ruku ju je uhvatila Ana Korać, koja je zajedno sa njom pevala Severininu pesmu "Dobrodošao u klub". I dok su se golupčići grlili i mazili, Kockareva je i ovoga puta sasvim slučajno uspela da im ukrade kadar jer je kamera sve vreme snimala to kako se ona guši u suzama i trese se zbog prizora koji je gledala na plazma ekranu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading